Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pljuščenkova válka s exmanželkou: Navádí proti němu syna!

Autor: sm

Podle sociálních sítí je život v rodině Jevgenije Pljuščenka (40) zalitý sluncem. Realita má ovšem do takového stavu velmi daleko! Kontroverzní ruský krasobruslař přiznal, že jedním z trápení, které v soukromí má, je vztah se synem z prvního manželství. Jegor (16) příliš nestojí o kontakt se svým otcem, a když už za ním náhodou přijede, chová se zvláštně...

Pljuščenko momentálně tvoří nerozlučný pár s ruskou producentkou Janou Rudkovskou (48). Nejedná se ale o jeho první manželství, mezi lety 2005 a 2008 byl ženatý s Mariou Ermakovou, se kterou má syna Jegora.

Dvojnásobný olympijský vítěz ale přiznal, že se se svým nejstarším potomkem příliš nevídá: „Velmi zřídka. Je to pro mě bolestivé téma. Nyní žije v Petrohradě u své matky. Má otce a skutečným tátou jsem já. Pokud se mnou chce můj syn komunikovat, přijít, má tu možnost. Pořád na něj čekám, jestli chce žít natrvalo, ať žije natrvalo, udělám, co bude v mých silách,“ přiznal podle webu Sportkp.ru.

Pljuščenko nicméně tuší, že na vztahu, který se svým synem má, se hodně podepisuje vliv krasobruslařovy bývalé ženy. „Ale v 16 letech by už měl mít vlastní názor, vlastní rozhodování, vlastní já. Naše komunikace je bohužel minimální. Ale to dítě ani nechce,“ krčil rameny Pljuščenko, který má se svou současnou manželkou syny Alexandra a Arsenije.

Když Jegor svého otce přece jen navštíví, atmosféra je asi stejně divná. Podle ruského šampiona dítě většinu času stráví zavřené v pokoji, kdy přes telefon referuje matce o dění v Pljuščenkově rodině...

Pljuščenko se svým synem z prvního manželstvím Jegorem
Pljuščenko se svým synem z prvního manželstvím Jegorem