Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pljuščenko skončil na kapačkách! Manželka Rudkovská viní Trusovovou

Autor: pl

Měl být čarodějem v krasobruslařském představení Sněhurka, ale momentálně musí doufat v jiné čáry, ty lékařské. Věhlasný ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko (40) trpí prudkou horečkou, a situace byla tak vážná, že mu musel dát přivolaný lékař kapačky. O celé situaci informovala jeho žena Jana Rudkovská (47), která dokonce ukázala prstem na viníka!

Přenašečem chřipky měla být podle Rudkovské talentovaná krasobruslařka Alexandra Trusovová (18), která se měla nakazit během ruského šampionátu. Z něho se sice kvůli vysoké horečce předčasně odhlásila, ale po pár dnech jí už nedělalo problém nacvičovat na Pljuščenkovu lední show Sněhurka.

„Z Krasnojarsku přijela s horečkou,“ sdělila Rudkovská na úvod rozhovoru pro Sport-Express. „Nevím, jak zvládla jít 26. prosince na zkoušku, ale ve stejný den s ní cvičil i Pljuščenko. Byl jak okurka. Zkoušet zvládl jen díky své silné vůli.“

Ani silná vůle ale nestačila k zotavení, a tak Pljuščenko musel premiéru vlastní show oželet. Na jeho místo byl dosazen čtyřiadvacetiletý krasobruslař Alexander Samarin. „Před pár dny stoupla jeho teplota na 39,6 stupňů. Zavolala jsem doktorovi, a ten mu dal kapačky,“ popsala jeho partnerka a známá producentka. Příště už si tak dají pozor, s kým vlastně trénují, i když se bude jednat o jeden z největších talentů v zemi.

Pljuščenko skončil na kapačkách. Pravděpodobně se nakazil od Trusovové
Pljuščenko skončil na kapačkách. Pravděpodobně se nakazil od Trusovové