Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pljuščenkova žena přišla o zdroj obživy, ale hlásí: Syn bude živit mamku i taťku!

Autor: ptr

Zatímco většině ruských influencerek se s koncem Instagramu v zemi zhroutil svět, Jana Rudkovská, manželka krasobruslařské superstar Jevgenije Pljuščenka (38), se snaží tomuto protivenství statečně čelit a slabost neukazovat. 

Jana Rudkovská (47) má na Instagramu šest milionů sledujících a svého »stáda« ráda využívala k reklamním účelům. Pod palcem měla navíc také profil svého syna Alexe, kterého jeho otec tvrdě cvičí, aby šel v jeho stopách.

S dobře vynášejícími reklamami a spoluprácemi je ale konec. Všichni Rusové museli přesídlit na povolenou sociální síť Telegram, kde už influencerům pšenka tolik nepokvete.  Rudkovská to dobře ví, a tak se na poslední chvíli snažila ještě zpropagovat firmu na výrobu svítidel a pochlubit se luxusem, kterého si s rodinou ještě užívá.

Když však posdílela luxusní snídani, která obsahovala krom makronek na stříbrném podnose taky borůvky a ostružiny, sklidila na telegramu výsměch.  "Některé věci jsou ale věčné - snídaně Jany Rudkovské. Jako obvykle v luxusním apartmá. Tentokrát ale s hlavním sponzorem - domácími bobulemi. Mladý přišel o smlouvy, tak maminka šetří," vysmál se jí jeden z uživatelů.

„Vážení a milovaní, mého syna neopustil jediný sponzor! Všechny firmy mají ruské kořeny, proto zůstaly. Takže Alex bude živit mamku i taťku. Na plánované jarní prázdniny se nechystá na Maledivy, protože na základně u Moskvy pracuje a trénuje v zájmu zářné budoucnosti ruského sportu,“ vzkázala na svém profilu s provokativním jménem »Holubice míru«.

Jevgenij Pljuščenko s manželkou a synem Alexandrem
Jevgenij Pljuščenko s manželkou a synem Alexandrem