Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

Krasobruslař Pljuščenko o seznámení s manželkou Rudkovskou: Vypadala jako kobliha!

Autor: pl

Slavný krasobruslař a velký zastánce vyvražďování ukrajinského národa Jevgenij Pljuščenko (40) se na Štědrý den objeví v ruském pořadu Tajemství za milion. Podle webu teleprogramma.pro mluvil především o začátcích vztahu s Janou Rudkovskou (47), a o tom, co vše museli udělat pro to, aby měli děti. Některé detaily jsou velmi znepokojující!

Když se trojnásobný mistr světa dal s Rudkovskou před lety dohromady, mnozí žili v domnění, že se jedná pouze o PR tah, aby si vzájemně zvýšili popularity. Ze začátku se to tak mohlo jevit. Pár neskrýval detaily jejich vztahu, a pravidelně se objevovali na titulních stranách časopisů.

Jenže chyba! Pljuščenko a producentka Rudkovská se v roce 2009 vzali, a jsou spolu dodnes. „Měla líčka jako panenka,“ vzpomínal Pljuščenko na seznámení se svou nynější manželkou. „Tenkrát ještě vypadala jako kobliha. Řekl jsem si, že ta bude moje.“ Ne vždy to ale bylo mezi nimi růžové. Bylo i období, kdy žili odděleně.

Koňské dávky hormonů

„Nějakou dobu jsme spolu nežili,“ přiznal držitel olympijského zlata ze ZOH 2006. „Odjel jsem do Petrohradu, zatímco Jana zůstala v Moskvě.“ Nakonec si ale uvědomili, že bez sebe nemohou žít. Rozhodli se tedy založit rodinu. Oba už sice děti z minulých vztahů měli, ale žádné společné. Jana se tak uchýlila k znepokojujícím praktikám, jak otěhotnět.

„Pět let jsem si píchala hormony koňskými dávkami,“ vzpomíná Rudkovská. Ze začátku jí Pljuščenko tuto metodu neschvaloval, ale výsledek přinesl ovoce. Nakonec se jim narodili dva synové – Saša (9) a Arsenij (2). Podle obsahu na sociálních sítích to navíc vypadá, že celá rodina jen září štěstím.

Krasobruslař Jevgenij Pljuščenko se v jednom ruském pořadu rozpovídal o své ženě Janě
Krasobruslař Jevgenij Pljuščenko se v jednom ruském pořadu rozpovídal o své ženě Janě