Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Alves je po obvinění ze znásilnění ve vazbě: Jeho žena chce rozvod! Čím ji dorazil?

Autor: sm

Ještě koncem loňského roku vypadalo kolem Dani Alvese (39) vše docela idylicky. Na fotbalovém šampionátu v Kataru se proháněl po hřišti vedle Neymara a až do čtvrtfinálového utkání, kdy Brazílie vypadla s Chorvatskem, hýřil úsměvem. Jenže pak přišlo obvinění ze sexuálního zneužití a život bývalého hráče Barcelony či Juventusu se obrátil v peklo. A začíná se zdát, že ať už celá kauza dopadne jakkoliv, doma na něj nejspíš po návratu z vazby či vězení nikdo čekat nebude...

Aféra se znásilněním, kterého se měl Dani Alves dopustit v Barceloně, nejspíš zlomila vaz i jeho manželství s krásnou Joanou Sanzovou (29). Pro tu je celá situace velice náročná. Ve stejnou chvíli, kdy Alvese zatkla policie, se totiž musela srovnat také s bolestivou ztrátou v podobě smrti maminky Marii Del Carmen Sanzové (†66), která podlehla rakovině.

Podle deníku The Sun pak Dani udělal krok, který modelku přivedl do pořádných rozpaků. Když totiž Joana chtěla svého partnera navštívit ve vězení, dočkala se odmítnutí. Zároveň kouskovitě začíná vyplouvat napovrch částečné doznání Alvese, který údajně přiznal, že se ženou v klubu skutečně něco měl, nicméně na bázi oboustranného chtíče, nikoliv znásilnění.

Joana se proto prý rozhodla manželství, které trvá od roku 2017, ukončit. Tomu by ostatně nasvědčovalo i to, že Španělka smazala ze sociálních sítí fotografie, na kterých je spolu s Alvesem. 

Joana údajně touží po rozvodu
Joana údajně touží po rozvodu