Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Trable v arabském ráji? Spoluhráč si stěžuje na Ronalda, Georgina dostala pokutu!

Autor: pl

Konečně! Cristiano Ronaldo (38) se během úvodu v dresu Al-Nassr trápil, ale zdá se, že tomu je konec. Hvězdný forvard nasázel na hřišti celku Al Wehda čtyři branky a odšpuntoval show, na kterou příznivci čekali. Jeden ze spoluhráčů ale přiznal kvůli Ronaldovi obrovský tlak na mužstvo. Navíc partnerka legendárního šutéra vyfasovala pokutu kvůli oblečení!

Jediná přesná trefa, navíc z penalty. K tomu jen jedna výhra a vypadnutí ze Superpoháru těsně před branami finále. Po třech duelech v novém působišti nebyla bilance Cristiana Ronalda nijak oslnivá. To se ale změnilo ve čtvrtém klání, kde CR7 předvedl one man show. Čtyřmi góly zařídil svému týmu Al-Nassr výhru 4:0 a vypadá to, že forma jednoho z nejlepších fotbalistů v historii je zpět.

Proč ale první výhra arabského mančaftu s Ronaldem v sestavě přišla až ve čtvrtém zápase? S vysvětlením přišel jeho spoluhráč Luiz Gustavo (35), který viděl příčinu nezdarů právě ve vítězi Eura 2016. „Přítomnost Cristiana Ronalda nám některé věci ztěžuje, protože každý tým se proti němu snaží podat co nejlepší výkon a jsou pořádně namotivovaní,“ svěřil se zahraničním médiím. Zároveň ale dokázal ocenit jeho kvality. „Samozřejmě, že jeho přítomnost je pro nás velké plus, protože hráči se od něho učí každý den,“ doplnil Gustavo.

Kromě Ronalda si ale v Rijádu prožila nelehké chvíle i jeho partnerka Georgina Rodríguezová (29). Pravidelnému vystavování dekoltu už dala sbohem, ovšem i přesto si tamní našli záminku, jak Georginu pokutovat. Konkrétně za příliš upnuté oblečení během večeře na veřejnosti se svým milovaným. Výše pokuty nicméně byla necelých šest stovek. Pokud se ale bude situace opakovat, může být pokuta až trojnásobně vyšší. Vzhledem k jejich finanční situaci je to ale směšná částka. Ronaldo si za rok vydělá v Al-Nassr téměř pět miliard korun, takže Georgina si stejně může chodit v upnutých šatičkách do aleluja.

Ronaldo ve svém čtvrtém startu za Al-Nassr rozjel čtyřgólovou parádu. Podle jeho spoluhráče je ale kvůli němu na mužstvo vyvíjen velký tlak ze strany soupeřů
Ronaldo ve svém čtvrtém startu za Al-Nassr rozjel čtyřgólovou parádu. Podle jeho spoluhráče je ale kvůli němu na mužstvo vyvíjen velký tlak ze strany soupeřů