9. února 2023 • 20:28

Ronaldova SHOW! V Arábii se konečně rozjel, nasázel ČTYŘI góly v utkání

Autor: mas
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Až ve čtvrtém zápase v dresu Al-Nassru Cristiano Ronaldo konečně rozjel show, na kterou v Saúdské Arábii, ale i v Evropě všichni fanoušci čekali. V dohrávce 16. kola na hřišti Al Wehdy (4:0) nasázel všechny čtyři góly týmu z Rijádu, který díky tomu o skóre poskočil do čela tabulky místní nejvyšší soutěže. CR7 je tak po třech ligových zápasech s pěti góly druhým nejlepším střelcem týmu po Brazilci Andersonovi Taliscovi. První trefou navíc dosáhl úžasného milníku 500 branek v ligových soutěžích.



Cristiano Ronaldo bavil už v exhibici proti Paris SG, kterou v Saúdské Arábii na hřišti debutoval. Lionela Messiho „přestřílel“ 2:1 na góly. O první soutěžní zápas ale nešlo.

V něm se hned o víkendu v lize Portugalec prosadit nedokázal, což platilo i v následujícím duelu domácího superpoháru proti Al Ittihádu (1:3). Když se pak podruhé představil na ligové scéně, první branky se dočkal. Trefil se však „jen“ z penalty proti Al-Fatehu (2:2) a na gól ze hry se stále čekalo.

Ronaldo se pořádně odšpuntoval až ve čtvrtek při třetím ligovém zápasu v novém působišti na Blízkém východě. Poprvé se prosadil ve 21. minutě po přesném pasu mezi obránci, do poločasu pak přidal gól číslo 2. Hattrick uzavřel z penalty v 51. minutě a o deset minut později již potřetí v zápase opět uháněl za nedůraznou obranou jednoho z nejhorších týmů soutěže. Ani tentokrát nezaváhal, i když brankáře Al-Wehdy musel překonat nadvakrát.

První trefou zápasu navíc vyrovnal metu pěti set branek v rámci ligových soutěží. Za celou kariéru už jich tedy po čtvrteční show nasázel 503. Stalo se tak v pěti klubech v pěti různých soutěžích: 103 dal za Manchester United, 311 za Real Madrid, 81 za Juventus Turín, tři za Sporting Lisabon a nyní pět za Al-Nassr.

Ronaldo jako Jágr? Jsem zvědavý jak dlouho v Al-Nassru vydrží, říká Jarolím
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud