Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Plekanec ukázal kuchařské schopnosti: Od Šafářové sklidil výsměch

Autor: sm

Hokejista Tomáš Plekanec (40) už mnohokrát ukázal, že by se pro svou rodinu snad i rozkrájel. Teď se pro ní rozhodl uvařit pochoutku, kterou odkoukal u slavného českého šéfkuchaře Přemka Forejta (35). Chvály se ale od své manželky Lucie Šafářové (36) nedočkal. Naopak ji připadalo, že se mu to celé tak trochu vymyká z rukou. 

„Spešl krupička, jo?“ smála se bývalá tenisová šampionka svému muži, který se v županu večer postavil k plotně. Jeho počínání si Lucie natočila na instagram a evidentně ji proces vaření dost pobavil. „Nepruď,“ zabručel hokejista, který se s ledovým klidem tvářil, jakože má dění v kuchyni plně pod kontrolou. To se mu Šafářová svými štiplavými dotazy pokoušela mezi řádky rozporovat.

„Co se tady stalo?“ zeptala se při záběru na pánev s tmavou hmotou. „Co děláš, to je jablko v karamelu,“ vysvětlil ji s úsměvem Tomáš. „A proč je ten karamel tak černý,“ vyzvídala dotěrně jeho žena, která se na kulinářskými schopnostmi svého muže dobře baví.

„Nepruuď,“ zabručel znova na Lucčin dotaz Plekanec. Výsledek vaření Lucie ani její muž nezveřejnili, ale nápovědu o výsledku nastínil kapitán kladenských Rytířů ve svém komentáři k videu. „Recept krupicové kaše ala Přemek Forejt. Akorát jsem udělal čokoládovou polevu místo karamelu, dětem chutnalo,“ pochubil se Tomáš.

Tomáš se rozhodl uvařit speciální krupičku
Tomáš se rozhodl uvařit speciální krupičku