Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dokonalá sparťanská premiéra finského dispečera Kairinena a jeho ženy: Den pro mou lásku!

Autor: Petr Němec

Finský syn tureckého otce Kasper Kaan Kairinen (24) narozený v Turku zažil v Praze báječný den. Poprvé za ním přijela norská láska a on zazářil při prvním startu v dresu Sparty.

V ligovém mači s Mladou Boleslaví (4:1) dal gól a další naservíroval Minčevovi. Dokonalé entreé.

Bez jančení

Zatímco jeho půvabná hvězda z Osla Linda Melissaová vkládala na instagram fotky z první návštěvy matičky stověžaté, centrhalv Kaan jako dispečer řídil hru Letenských. S perfektní orientací na place a bez jančení rozdával balony. Někdy se zdálo, že by mohl přidat do kroku, ovšem trenér Priske, s nímž se zná z dánského Midtjyllandu, ho velebil. „Kaan je silný na míči v rozehrávce a konstruktivní hře, i v práci bez něj. Zahrál na vysoké úrovni, ale jsem si jistý, že může stále růst.“ Tak pravil Brian Priske (45). 

Dobrá partie

„Je prostě úžasné být součástí tohoto klubu. Doufám, že na téhle úrovni budu pokračovat,“ culil se Kairinen s americkou žvýkačkou v puse a šel se věnovat své rozkošné Lindě. Možná, že jí při premiérovém dostaveníčku u Vltavy připravil jejich společně oblíbenou mexickou lahůdku tacos (malé tortilly se směsí). Kaan je totiž znamenitý kuchař a vůbec dobrá partie. Podle severských webů si dosud za kariéru vydělal v přepočtu 110 milionů korun a na Letné by k tomu mohl každý měsíc cirka »meloun« přidat…

Kaan, Linda a něha
Kaan, Linda a něha