Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Oscarová vítězka Yeohová: Tajemství vztahu se Schumacherem!

Autor: sm

V dobrém i ve zlém! Málokdo se může pyšnit takovou blízkostí k rodině Schumacherových jako bývalý prezident FIA Jean Todt (77). To mimo jiné dokládá také fakt, že známý Francouz je jedním z hrstky lidí, kteří mají s Michalem (54) osobní kontakt i po jeho vážném úrazu na lyžích. Teď se navíc společně mohou radovat z velkého úspěchu!

Vztah mezi motoristickým šampionem Michaelem Schumacherem a Jeanem Todtem byl vždy dost vřelý. A to dokonce natolik, že slavný Němec údajně sehrál důležitou roli při setkání s Todtovou partnerkou Michelle Yeohovou (60). Oba muži působili ve stáji Ferrari, když se malajsijská herečka v roce 2004 vydala na akci v Šanghaji, kde se do ní Todt bezhlavě zamiloval.

Michael Schumacher mu pak údajně radil, jak podstatně mladší ženu sbalit. A evidentně přesně věděl, co na ženy platí! Lapení známé umělkyně totiž dopadlo úspěšně a Michelle s Jeanem tvoří už pěkně dlouhou dobu pár. Teď navíc společně slaví velký úspěch.

Yeohová na 95. ročníků udílení Oscarů získala cenu za nejlepší ženský herecký výkon díky své roli ve filmu »Všechno, všude, najednou«. Není tak divu, že kromě samotné herečky a jejího partnera udělalo toto ocenění ohromnou radost také Schumacherovým. Michaelův syn Mick dokonce dojatě sdílel obrázek, na kterém Jean a Michelle s oscarovou trofejí pózují.

Těžko tak hledat ukázkovější příklad přátelství, který by dokazoval, že praví přátelé spolu sdílí nejen radosti, ale také starosti....

Michael Schumacher a Michelle Yeohová
Michael Schumacher a Michelle Yeohová