Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šafářová se při rodinném výletu opřela do Plekance: Jako vůdce selhal!

Autor: sm

První slunečný víkend vyhnal tenisovou šampionku Lucii Šafářovou i s její rodinou na výlet. Jako aktivní sportovci zvolili s Tomášem Plekancem a dětmi vyjížďku na kole, kterou tradičně pobavili své sledující na instagramu. Tradičně se totiž jejich aktivity neobešly bez bonusového zážitku!

Bývalá tenistka Lucie Šafářová se fanouškům o víkendu pochlubila cyklovýletem. Zatímco synové jejícho partnera Matyáš (11) a Adam (7) zvládli šlápnout do pedálu sami, společná dcerka (3) nakonec naskočila na kolo, které táhl táta Tomáš. Leontýnka nakonec pobavila fanoušky slavného páru tím, že i za jízdy měla stále co říct a nezapomíná ani na gestikulaci. „Tahle malá ženská okomentuje vše i za jízdy,“ smála se Šafářová.

U dalšího zážitku, který ji výlet v režii Tomáše Plekance připravil už se nezdržela komentáře ani Lucie. Během projížďky v lese narazili na úsek, který by kolem rozhodně přejet nešlo: „Když vybírá trasu Tomáš, tak se to musí všechno slaňovat,“ poznamenala k videu, kde její muž v nepříjemném úseku musel snášet kola.

„Vyloženě cyklostezka,“ utahovala si z kladenského kapitána, který nakonec i se svou rodinou ukončil výlet cestou vlakem. „Ještě, že ty české dráhy mají velké vagońy pro kola,“ smála se bývalá tenistka u záběru z vlaku, do kterého se nakonec povedlo rodině dostat i se sportovní výbavou všech členů.

Rodina využila hezkého počasí k výletu na kolech
Rodina využila hezkého počasí k výletu na kolech