Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Navrátilová porazila rakovinu, ale... Bolestná slova o zrušené adopci!

Autor: sm

Tenistka Martina Navrátilová (66) má konečně zase důvod k radosti! Po loňském oznámení, že bojuje s rakovinou prsu a hrtanu totiž oznámila skvělou zprávu, že úspěšně ukončila léčbu. Zákeřná nemoc ale pořádně zpřeházela plány, které česká tenisová legenda měla ohledně rozšíření rodiny. A to nejspíš nezvratně.

O plánované adopci poprvé promluvila manželka Navrátilové, Julia Lemigovová (50). Bývalá ruská modelka prozradila, že s Martinou byly ve stádiu, kdy už očekávaly hovor s potvrzením, že budou rodiči. Jenže rakovina změnila plány a tenisová šampionka se musela začít soustředit na sebe a svou léčbu. 

Martina toto téma znovu otevřela ve své otevřené zpovědi pro talkshow Pierse Morgana. Podle ní je momentálně adopce odložena a nejspíš k ní už ani nedojde: „Přemýšlely jsme o tom, ale definitivně jsme to odložily a nemyslím si, že k ní dojde,“ řekla upřímně s tím, že ačkoliv šlo prvotně o hezkou myšlenku, nastálá situace donutila pár soustředit svou pozornost jinam.

Bývalá špičková tenistka také připustila, že nápadu adopce nenahrává ani její věk: „Nejsem nejmladší a nechci být babičkou na hřišti. Zapomeňte na to, myslím, že na tohle prostě není prostor,“ naznačila, že celá věc je nejspíš uzavřeným tématem.

Zatímco ona sama tak nejspíš zůstane bezdětná, její partnerka Julia má dvě dcery. Dříve se ale musela také vyrovnat se smrtí pětiměsíčního syna.

Martina přiznala, že k plánované adopci nejspíš nedojde
Martina přiznala, že k plánované adopci nejspíš nedojde