Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Konec šesté lásky superhvězdy formule 1 Fernanda Alonsa: Odkopl sexy novinářku!

Autor: nem

Muž z Ovieda po třistapadesáté osmé v kariéře vylezl v cíli z kokpitu monopostu formule 1. Převzal cenu za třetí místo v GP Austrálie, podrbal se na hlavě a oznámil rozchod.

Španělský veterán královny motorsportu ze stáje Aston Martin Fernando Alonso (41) a Rakušanka Andrea Schlagerová (40) už nejsou spolu.

Bezdětný šampion

Ve svém zralém věku má sportovní žurnalistka a moderátorka Andrea stále tvářičku a tělo mladičké kočky, jenže pro Fernanda po letitém soužití zřejmě ztratila kouzlo. „Chtěli jsme vám říct, že náš vztah jako pár skončil. Měli jsme to štěstí, že jsme spolu sdíleli fantastický čas, a bude tomu tak i nadále, ale s jinou formou náklonnosti,“ zvěstovali společně světu na sociální síti.

Pokud jde o náklonnost k ženám, pro dvojnásobného světového šampiona Alonsa je to šestý rozchod. Před Schlagerovou byl jednou ženatý, jednou zasnoubený a žil s dalšími třemi kráskami, avšak ani jednou to nevedlo k početí potomka. „Kvůli oddanosti ke sportu nemám žádné soukromí, žádnou manželku a žádné děti,“ řekl o sobě před časem Fernando Alonso.

Pilot formule 1 Fernando Alonso
Pilot formule 1 Fernando Alonso