Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Bývalý šéf F1 a rodinný přítel: Promluvil o Schumacherově stavu!

Autor: ptr

Jakékoliv zprávy vyhlížejí fanoušci netrpělivě již téměř deset let. Zdravotní stav legendárního pilota Michaela Schumachera (54) je stále velkou neznámou, ale občas unikne alespoň střípek, který naznačí reálný stav. Právě toto lehounké poodkrytí pravdy si vzal tentokrát na starost blízký rodinný přítel a bývalý šéf formule 1 Jean Todt (77).

Bývalý vysoký funkcionář potvrdil, že nehoda měla nevratné následky a zároveň požádal, aby zvědavci ctili přání rodiny o klid. Stav populárního Němce je bedlivě střežen a od nehody nebyl spatřen veřejností. Sám Todt vídá sedminásobného šampiona F1 údajně jednou měsíčně.

„Nechme ho na pokoji,“ prosil Todt italské noviny Corriere della Sera. „Respektujme přání Corinny a dětí ohledně soukromí, i když samozřejmě víme, že nehoda měla následky. Ale kdo říká, že něco ví, tak ten lže. Stále za ním chodím. On a jeho rodina jsou i moje rodina,“ nechal se slyšet.

Todt údajně sledoval během svých návštěv se Schumacherem i závody Formule 1. Zdá se, že Michael tak svou vášeň pro tento sport neztratil a snad vnímá rozjetou kariéru svého syna Micka. Ten je nyní rezervním jezdcem Mercedesu poté, co byl loni v létě propuštěn z Haasu.

Jean Todt dělal doprovod Michaelově ženě a dceři na události, při které přijali ocenění za Schumacherovo zapojení se do charitativních činností
Jean Todt dělal doprovod Michaelově ženě a dceři na události, při které přijali ocenění za Schumacherovo zapojení se do charitativních činností