Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kapitán Červenka odletěl s nároďákem pro medaili: Luxus za statisíce!

Autor: Jiří Beneš, pl

Tepláky, s nimiž letěli na světový šampionát vloni, zahodili. Hokejisté vyměnili ležérní styl za noblesu. Hodně pak byl vidět i kapitán české reprezentace Roman Červenka (37), který zazářil luxusní taškou a hodinkami, jejichž cena šplhá až do statisíců korun!

Firma Respect Fashion, kterou během svého působení v roli generálního manažera dohodil nároďáku Petr Nedvěd, letos vsadila na eleganci. Na míru šité obleky hráčů, podobné těm z Bratislavy 2019, zaujaly na první pohled.

Tmavě modré plátěné kalhoty, oboustranné sako – jedna strana je kostkovaná a druhá připomíná dres se jménem a číslem, k tomu sněhově bílá košile. To vše doplněné teniskami a jako doplněk kapesníček s emblémem českého hokeje. Všechno hrálo do posledního detailu.

Červenkův luxus

Když máš navíc styl, není co řešit. A dlouholetá reprezentační opora Roman Červenka styl má. Chcete důkaz? Stačí letošní fotka z odletu do Rigy, dějiště letošního hokejového šampionátu.

Červenka si na zápěstí připnul luxusní hodinky Rolex Yacht-Master 40. Jejich cena? Téměř dechberoucích 370 tisíc korun! To ale nebyl jediný kousek v podání mistra světa z roku 2010, který stojí za zmínku.

Luxus měl totiž nejen na ruce, ale také v ruce. Konkrétně si sebou na palubu letadla nesl tašku značky Louis Vuitton, přesněji model Keepall 55, která stojí více než 36 tisíc korun. Jestli budou výkony nároďáku stejně tak luxusní jako Červenkovy hodinky a kabela, mají se čeští fanoušci na co těšit.

Stylové sako doplnil Červenka luxusní taškou od značky Louis Vuitton
Stylové sako doplnil Červenka luxusní taškou od značky Louis Vuitton