Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Rudkovská zase dráždí: Pyšní se luxusní dovolenou na Maledivách

Autor: sm

Nedá si pokoj! Už když si Jana Rudkovská (48) nedávno pořizovala luxusní auto za několik milionů, vysmívala se na sociálních sítích sankcím a předem avizovala, že se chystá na nějakou dovolenou. Nikdo ale nečekal, že by se ruská patriotka vydala jenom někam kolem domu. A taky, že ano! Během víkendu se manželka ruského krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka (40) vydala i s rodinou na exotické Maledivy, odkud fanouškům ukazuje, jak se rochní v přepychu.

Ráda klade důraz na ruskou dokonalost, vytahuje se značkami a zdůrazňuje, že si své peníze tvrdě vydělala. S tím se samozřejmě pojí u Jany Rudkovské také potřeba ono jmění utratit v co největším stylu. A ostrovní stát v Indickém oceánu k tomu má ideální přepoklady.

Jana se svým mužem a dětmi musela pro dopravu využít soukromé letadlo, které rodinu vysadilo přesně před resortem, kde už čekal personál. Ten ihned při příletu nabídl svým ruským hostům uvítací drink, hygienické pomůcky a jejich příchod doprovázel hudbou. 

Hned záhy se Rudkovská pochlubila fanouškům ubytováním, ve kterém rodině nemůže nic chybět. Prostorné ložnice, společenská místnost, bar s občerstvením, vlastní terasa se vstupem do bazénu a designové skříně na všechny značkové, a mnohdy až kýčovité, kousky ruské producentky jsou jen zlomek toho, co ve svém dovolenkovém útočišti Jana s rodinou našla. 

Dovolená za pořádný ranec

Své fanoušky neochudila ani o ochutnávku z toho, co nabízí tamní snídaňový bufet. Z nejrůznějšího pečiva, různorodých typů mlék, salátů, džusů, šťáv, sýrů a dalších věcí by si nejspíš vybral i ten nejnáročnější strávník. Každá sranda ale něco stojí a nejinak je tomu v případě resortu, ve kterém se Jana s rodinou ubytovala. Jedna noc na tomto místě totiž vyjde čtyřčlenou rodinu minimálně na 115 tisíc korun za noc

Na sociálních sítích, kde se Rudkovská pobytem v luxusu pyšní, však schytává posměch. Vzhledem k tomu, jak hrdě se manželka krasobruslařského šampiona vždy hlásí k Rusku a prezidentu Putinovi, mnozí čekali, že do svého života zařadí více vlastenectví i ve chvíli, kdy vybírá dovolenou, nebo například onen nedávno koupený vůz, který pochází z tolik »nepřátelské« západní výroby.

Rodina se rozhodla vyrazit relaxovat na Maledivy
Rodina se rozhodla vyrazit relaxovat na Maledivy