Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Manželka Pljuščenka reagovala na kritiku svého vzhledu: Přiznala plastiku!

Autor: ptr

Patří k nejznámějším, ale také nejvíce kontroverzním osobám v Rusku. Manželka světoznámého krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka (40) Jana Rudkovská (48) opět čelila pořádnému přívalu nenávistných komentářů. Tentokrát jí byla vyčítána přílišná úprava fotografií, která jí má pomáhat k lepšímu vzhledu.

Manželka olympijského vítěze se prudce ohradila a odpověděla »hejtrům« na sociální síti Telegram. „Za prvé, na sociálních sítích mám nejen obrázky, ale i videa bez jakékoli retuše. Vezměte si lupu, tam uvidíte všechno. Ano, trochu upravuji obrázky, ale nepoužívám výplně, neaplikuji botox, nikdy jsem si nezvětšila rty. Teď už si ani nezvětšuji řasy a nehty - není to potřeba. A vůbec, podstoupila jsem jen dvě plastiky – zmenšení prsou a korekci postavy. Jsem upřímná,“ vyznala se Rudkovská.

Je si totiž vědoma, že všichni stárneme a nelze před tím utéct. Kosmetické procedury a úpravy dokážou skrýt nedokonalosti jen na omezenou dobu. „Ale nazývat ženu ve věku kolem 45 let „babičkou“ je znak omezených lidí a sovětský stereotyp. Pro mnoho žen v této době život teprve začíná a láska někdy přijde poprvé. Roky plynou, ale pravda zůstává stejná,“ dodala Rudkovská.

Jevgenij Pljuščenko se svou manželkou Janou
Jevgenij Pljuščenko se svou manželkou Janou