Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dozvuky mistrovských oslav Sparty: Obarvené hlavy a rodina na cestě!

Autor: ptr

První bouřlivé oslavy jsou za nimi. Fotbalisté Sparty si užili bezprostřední párty po zisku mistrovského titulu a nyní se už pomalu začínají zaobírat posledním ligovým kolem. Že si cestu ze zápasu se Slováckem užili je zřejmé z bezpočtu fotografií a videí, ale následný uzavřený mejdan už zůstává obestřený tajemstvím. Některé dozvuky však přece jen na veřejnost unikly.

Jednoznačně největší ohlas vzbudil čin zraněného kanonýra Tomáše Čvančary a jeho slovenského spoluhráče Adama Goljana, kteří se pochlubili netradičním vzhledem. Oba dva fotbalisté si totiž nechali obarvit vlasy. A to ne jen tak obyčejně. Zvolili totiž dost netradiční odstín. Zda šlo o sázku, nebo jen spontánní nápad, to tuší možná jen oni sami, každopádně budou při sobotní korunovaci na Letné k nepřehlédnutí.

Úplně jiné starosti má nyní další Slovák ve sparťanských službách Lukáš Haraslín. Ten pouhý den před ziskem titulu mistrů ligy oslavil příchod novorozené dcerky a nyní prožívá jedno z nejlepších období svého života. Malého synka Lucu už bude mít brzy u sebe, ale na manželku s dcerkou zřejmě bude muset ještě chvíli počkat. Oslavy titulu si však jistě užije naplno i tak.

Tomáš Čvančara a Adam Goljan si upravili vizáž.
Tomáš Čvančara a Adam Goljan si upravili vizáž.