Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Priske létal po příjezdu do vzduchu a pak… Přísně střežený mejdan!

Autor: ptr

Konečně se dočkali. Dlouhých devět let trvalo čekání na vysněný mistrovský titul, proto jakmile zazněl konečný hvizd v Uherském Hradišti, tak vypuklá nefalšovaná sparťanská radost. Tým z hlavního města si pořádně užil oslavy na stadionu i následnou cestu do Prahy. Ale ani to nebyl konec. Na Strahově čekala skupina věrných příznivců a před přesunem do uzavřeného podniku si ještě fotbalisté užili radost i s nimi. Trenér Priske se dokonce proletěl nad hlavami svých svěřenců.

S videem nelíčené radosti se podělil slovenský fotbalista Adam Goljan. Trenér Priske se nejdříve snaží nadzvednout kapitána Ladislava Krejčího, aby následně byl sám obětí klasické oslavy, kdy skupina hráčů vyhazuje trenéra opakovaně nad své hlavy. Hráči, už zřejmě pořádně posilnění alkoholem z benzínky i zásob, zapomněli na jakoukoliv únavu a pořádně si s trenérem zacvičili.

Že si Brian Priske uvědomoval určitou nebezpečnost situace, dokazuje fakt, že si instinktivně chránil hlavu, kdyby se cokoliv zvrtlo. Celou situaci sledovali z plotu Strahovského komplexu i nadšení fanoušci mistrovské Sparty. Po nočních oslavách u tréninkové akademie už následoval přesun do uzavřeného podniku, kde zřejmě platil přísný zákaz pořizovat jakékoliv záznamy, protože se žádný z hráčů ničím dalším nepochlubil.

Přísně střežený mejdan a vše co se na něm událo, tak zůstane jen pro zúčastněné a případně jejich nejbližší. A tak to má být. Nyní už čeká Spartu pouze poslední domácí kolo s Plzní, po kterém si převezme pohár pro mistra ligy i fyzicky a oslavy propuknou podruhé naplno i s fanoušky.

Sparťané přijeli na Strahov
Sparťané přijeli na Strahov
Záběry ze šatny Sparty! S Kuchtou i Haraslínem a emotivním Rosickým
Video se připravuje ...