Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Krasobruslař Kostomarov po amputacích: Těžké deprese!

Autor: pl

Běh na dlouhou trať. Přesně to je proces zotavování hvězdného krasobruslaře Romana Kostomarova (46), který už čtyři měsíce pobývá v nemocnici poté, co prodělal kritický zápal plic. Kvůli němu mu musely být amputovány části těla. Nyní vyšel najevo další závažný problém.

Nejen fyzická bolest, ale i psychická. Podle ruského serveru kp.ru trpí Kostomarov těžkými depresemi v důsledku amputací, které musel podstoupit kvůli kritickému zdravotnímu stavu. Psychologové z moskevské nemocnice Kommunarka se snažili zlatému olympionikovi z roku 2006 pomoct, ale prozatím marně.

Kostomarov se podle zdroje snaží vyrovnávat s apatií, ale prodělané amputace mu způsobují emocionální potíže, ze kterých se doposud rodák z Moskvy nedostal. Na psychickém zdraví mu nepřidal ani spuštěný alarm, kvůli kterému musel být evakuován společně se zbytkem osob nacházejících se v nemocnici. Nakonec se ale zjistilo, že šlo jen o planý poplach.

Do nemocnice byl Kostomarov převezen uprostřed letošního ledna poté, co utrpěl zápal plic během představení na ledě Čaroděj ze země Oz, které se konalo pod širým nebem v šíleném mrazu -30 stupňů.

Vyšlo najevo, že krasobruslař Roman Kostomarov trpí po amputacích těžkými depresemi. V minulosti tvořil taneční pár s Taťjanou Navkovou
Vyšlo najevo, že krasobruslař Roman Kostomarov trpí po amputacích těžkými depresemi. V minulosti tvořil taneční pár s Taťjanou Navkovou