Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ogrodníková o synovi Vrány: Když se naštve, jsem nejhorší na světě!

Autor: sm

Když vyšel najevo vztah Nikoly Ogrodníkové (32) a třineckého kapitána Petra Vrány (38), jedna z prvních otázek, kterou si fanoušci páru pokládali, byla, jaký vztah panuje mezi atletkou a hokejistovým synem. Na sociálních sítích sice působil idylicky, ale rodačka z Ostravy přiznala, že ne vždy je to med!

Ogrodníková na instagramu často svým fanouškům ukazuje, že se synem svého přítele tráví spoustu času. Společně vyrazili například i na vítězný finálový duel, ve kterém Třinec v souboji s Hradcem ulovil další titul mistra extraligy. A zdálo se, že vztah malého Lea a Nikoly by nemohl být lepší. Česká atletka ale prozradila, že syn Petra Vrány si občas taky umí postavit hlavu. 

„Leo, když je naštvaný. Jsem ta nejhorší na světě a nemluví se mnou,“ připsala k obrázku, kde spolu se synem svého partnera sedí v restauraci, přičemž chlapec si zakrývá obličej kšiltovkou. Po pěti minutách už ale všechno bylo zase zalité sluncem a s Leem, který ji seděl na klíně, dělali obličeje na kameru.

Slavná česká sportovkyně už v minulosti o fungování s nevlastním synem promluvila v rozhovoru pro iSport. „Já už jsem Leovi na začátku řekla, že nikdy jeho máma nebudu. Tu měl jednu. On mluví anglicky, umí i česky. V angličtině mi říkal, že jsem jeho step mum. Máma je máma,“ nastínila blondýnka, se kterou začal hokejový útočník randit s odstupem času poté, co jeho manželka Lindsey tragicky zahynula. 

„My se o tom normálně bavíme, nemáme s tím problém. Myslím, že od první chvíle, co jsme se viděli, to bylo všechno v pořádku. A čím víc jsme spolu, tím je to lepší a lepší. Ač mě někdy mrzí, že jedeme na dva měsíce do Afriky, malý se i ptá, proč musím jet, proč si nenajdu trenéra někde jinde. Že najdu lepšího,“ popisovala Ogrodníková, která vedle Petra Vrány září štěstím.

Když se Leo naštve, jako každé dítě si umí postavit hlavu
Když se Leo naštve, jako každé dítě si umí postavit hlavu