Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Třinecké oslavy zlata: Odkryly těhotenství, emoce Motáka i Ogrodníkovou se synem Vrány

Autor: sm
  • Oceláři si znovu po roce užili mistrovské oslavy

    Byly to nervy, ale páteční souboj nakonec Třinci přinesl čtvrtý mistrovský titul! Se závěrečnou sirénou tak začaly mohutné oslavy, které si narozdíl od loňska mohli Oceláři vychutnat na domácím stadionu v přítomnosti svých hrdých fanoušků. A veselí přineslo několik zajímavých momentů!

  • Vrána se synem a atletkou Ogrodníkovou

    Kapitán Petr Vrána (38) před dvěma lety prožil velmi těžké období, kdy se musel vyrovnat se ztrátou manželky. Páteční pohled na rodáka ze Šternberku ale třinecké příznivce zahřál u srdce. Oslavy titulu si Vrána užíval nejen po boku syna Lea, ale také své partnerky Nikoly Ogrodníkové (32) a zářil radostí!

    Čtvrté zlato, spokojený úsměv na tváři kapitána... Co víc si mohou fanoušci Ocelářů přát?

    Petr Vrána s partnerkou Nikolou Ogrodníkovou a synem LeemFoto Koláž Blesk Sport
  • Moták v emocích

    Přesto, že se Oceláři radují ze čtvrtého titulu, pro klub ze severu to rozhodně nebyla lehká sezóna. Velký tlak musel pociťovat především nový trenér Zdeněk Moták (58), od kterého všichni očekávali, že naváže na úspěchy svého předchůdce Václava Varadi (47).

    A povedlo se! Třinecký kouč se pak vyjádřil pořádně od srdce: „Bylo to těžké jak sviňa,“ pravil upřímně trenér, na kterého v průběhu sezóny fanoušci skandovali hesla vyzývající k odchodu z klubu. „Neposral jsem se z toho ale. Jsem rád, že to dopadlo takhle. Nemám ty pokřiky nikomu za zlé. Jsem šťastný, že teď zase přišlo tolik lidí a tolik nám fandili,“ těšilo šéfa třinecké střídačky, který měl po závěrečné siréně slzy v očích.

    Třinecký trenér Zdeněk Moták se mohl radostně pokochat s poháremFoto Blesk:Jiri Kotatko
  • Těhotenství Daňovy manželky

    Roztomilejší oznámení snad nemohli vymyslet! Marko Daňo (28) mohl v pátek slavit nejen další mistrovský titul, ale také fakt, že brzy se spolu se ženou Petrou brzy dočkají prvního společného potomka. Slovenská modelka a její partner se touto novinou pochlubili přímo u Masarykova poháru, u kterého zapózovali s drobným dětským oblečením, na nemž je upravený slavný třinecký pokřik: Mám sílu dračí!

    „Slova nejsou potřeba. Jsme mistři,“ radovala se Petra později na instagramu u fotky, která jejich oznámení zvěčnila. „A nás malý mistrovský dráček je na cestě,“ potvrdila znova.

    Třinecký útočník Marko Daňo s pohárem, manželkou a snímkem z ultrazvukuFoto Michal Beránek / Sport
  • Voženílkovo zpražení manželky

    Když začínali Oceláři ztrácet s Hradcem náskok ve stavu série, mnoho lidí napadlo, že Mountfield čeká fantastický obrat a na extraligový trůn usedne právě on.

    A podobně to dost možná měla také manželka Daniela Voženílka (27), který po vítězném duelu přiznal, že jednou z motivací týmu mohlo být i to, že se Třinci moc nevěřilo: „Je to pravda. Už před Litvínovem mi paní doma říkala, co četla. A já jsem ji v uvozovkách zpražil. Říkal jsem: ‚Ty vůbec nevíš, jaké kouzlo je v tomhle týmu.‘ Já jsem věřil už před play off, že můžeme jít hodně daleko. Ten tým je dost specifický.“

    Daniel Voženílek patřil k nejdůležitějším mužům v sestavě TřinceFoto ČTK / Pryček Vladimír

  • PROHLÉDNĚTE SI FOTOGRAFIE Z OSLAV ČTVRTÉHO TŘINECKÉHO TITULU: 
    Třinecké oslavy pochopitelně pokračovaly i po příchodu hráčů z ledu do kabiny
    Třinecké oslavy pochopitelně pokračovaly i po příchodu hráčů z ledu do kabiny
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###