Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Korda vyvedl svou lásku Nedvědovou: Romantické rande v Praze!

Autor: ptr

Už jsou zase spolu. Tenisový talent s českými kořeny Sebastian Korda tráví čas s milovanou Ivanou Nedvědovou (25), dcerou fotbalového internacionála Pavla Nedvěda (50), v hlavním městě Česka. Romantické procházky historickým centrem města jsou pro dvě vrkající hrdličky jako stvořené.

Syn grandslamového šampiona Petra Kordy odehrál poslední soutěžní zápas na konci května, když vypadl na French Open s Rakušanem Offnerem a od té doby si dal lehkou pauzu. Před Roland Garros totiž laboroval se zraněným zápěstím a tak zřejmě nechce ruku přetížit. Má tak aktuálně dostatek času věnovat se své lásce a rád toho využívá. Přece jen v nabitém tenisovém kalendáři jsou tyto chvilky vzácné.

S Ivankou tak prochází rodné město svého tatínka a užívá si jeho kouzlo. Ke společné fotografii si pak vybrali velmi známý pohled na Staroměstské náměstí směrem od náměstí Franze Kafky. V pozadí zamilovaného páru tak vynikne především monumentální Týnský chrám. Sebastian si svou blonďatou krásku pořádně hlídá, což dokazuje i pevným objetím. Vztah, který trvá už více než dva roky, tak očividně neztrácí nic ze své zamilovanosti a jak Sebastian, tak Ivana se nemůžou jeden druhého nabažit.

Sebastian Korda a Ivana Nedvědová si užívají společný čas v Praze.
Sebastian Korda a Ivana Nedvědová si užívají společný čas v Praze.