Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Navrátilová po bitvě s rakovinou nečekaně v Česku: Dojemná péče sestry!

Autor: mib

V rodinném domku v Řevnicích se odjakživa probíral pouze tenis a… kuchařina! Jen místo maminky Jany (†74) Martině Navrátilové teď při návratech ze Spojených států amerických vyváří sestra.

Jako dentistka ví paní Jana Navrátilová nejlépe co na zub! „Ona jí cokoliv, co uvařím. Udělala jsem hovězí polévku, kuře na paprice, kachničku, palačinky… Umím všechno,“ vyprávěla bývalá členka LTC Řevnice a její sestře opodál se sbíhaly sliny.

„Musím si dávat bacha na postavu. Vždycky hodně jím, víc než mám. Ale teď jsem zhubla, takže je to oukej. Můžu tady zůstat trošku dýl,“ culila se oceněná Martina.

Ta se vrátila i do minulosti a zmínila, že lituje v životě jediné věci. Tou je skutečnost, že její emigrace právě rodinu hodně zasáhla a přinesla nejbližším utrpení. „Hodně se mě ptají, jestli něčeho lituji. Jedinou lítost mám, že jsem ten krok musela udělat. Tenis mi udělal krásný život, ale také mi něco zničil tím, že jsem utekla. Člověk si neuvědomuje, jak to dopadne s ostatními lidmi v okolí. Sestra trpěla hodně, o rodičích ani nebudu mluvit,“ svěřila se dojatá tenistka.

Navrátilová dostala medaili v Senátu. Podívejte se na projev plný dojetí a slz
Video se připravuje ...