Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Monstrózní oslava narozenin pro syna Cibulkové: Luxus, kam se podíváš!

Autor: ptr

Bývalá velmi úspěšná tenistka Dominika Cibulková (34) rozhodně netrpí nedostatkem. Během kariéry vydělala stamiliony a tak si nyní náležitě užívá života. A jestli na někom nešetří ještě více než sama na sobě, tak je to její milovaná rodina a především děti. Roztomilý synáček Jakubko oslavil třetí narozeniny a maminka mu nachystala vskutku pompézní oslavu v luxusním prostředí.

Slovenská kráska si potrpí na propracované detaily a nejkvalitnější služby a přesně v takovém stylu se nesla celá oslava. Výzdoba byla opravdu promyšlená do poslední maličkosti a nabízela hostům jedinečný zážitek. Vždyť jméno oslavence našli hosté opravdu na všech myslitelných místech, včetně kelímků na zmrzlinu, nebo svátečních menu.


Malý Jakub se narodil 14. června a tak středeční oslava byla přesně na den. I přes termín přímo uprostřed pracovního týdne si samozřejmě takovou oslavu nenechaly ujít zástupy hostů. „Vítejte na oslavě Jakubkových třetích narozenin,“ sdílela Dominika záplavu videí na Instagramu. A šlo o vskutku výživnou prohlídku. Její fanoušci viděli snad každou atrakci, kterou oslava nabízela.

Šťastná maminka se pochlubila záběry například na obrovský kolotoč, zmrzlinářský stánek, dvojici pohádkových postaviček Pat a Mat, nebo vozík s cukrovou vatou. Při přípravách prostě nepodcenila vůbec nic a párty se rozhodně může porovnávat s těmi z minulých let. Pokud bude nastolený trend v organizaci oslav pokračovat, tak se můžeme jen dohadovat, co vymyslí rodina na další roky.

Prohlédněte si galerii z velkolepé narozeninové oslavy!

Momentky z nádherné oslavy třetích narozenin syna Dominiky Cibulkové.
Momentky z nádherné oslavy třetích narozenin syna Dominiky Cibulkové.