Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Cibulková otevřela tabuizované téma: Vyfotila se při kojení na veřejnosti!

Autor: ptr

Ráda provokuje a za své tělo se rozhodně nestydí, tentokrát však tyto dvě věci spojila ve snaze o osvětu tabuizovaného tématu. Bývalá tenistka Dominka Cibulková (34) se vyfotila při kojení na veřejnosti a otevřela debatu, která má povzbudit ostatní maminky.

Dcera Nina už je na světě čtvrt roku a Dominika si svůj mateřský život užívá snad ještě více než dříve. Kojení na veřejnosti jí nikdy nečinilo větší potíže a rozhodně se nehodlá omezovat ani nyní. Ráda však otevřela toto téma, které se často stává sporným bodem v diskuzích. „Máma na plný úvazek. Kdykoliv a kdekoliv. Jak jste na tom vy s kojením na veřejnosti?“ Položila otázku svým příznivcům a především příznivkyním.

Jak se dalo očekávat, tak se v komentářích objevily oba názory. Výrazně víc zastání však měl pohled, který považuje za zcela přirozené, že matka dítě nakrmí vždy, když si řekne. „Kdykoliv a kdekoliv! Je skvělé, že to známé ženy popularizují. Je to úplně normální,“ zněl například jeden z pochvalných komentářů.

Pár odpůrců se však stále našlo a nutno říci, že většinou z řad mužů. „Některé věci by měly zůstat intimní. Děťátko to jistě zvládne,“ nabídl svůj pohled na věc pan Pavol. Je pravdou, že velkým problémem kojení na veřejnosti je velmi tenká hranice mezi nutností a exhibováním. Spousta komentujících nemá nic proti samotnému aktu, ale jde jim o určitou decentnost v počínání dané matky.

Dominika Cibulková si užívá mateřského života.
Dominika Cibulková si užívá mateřského života.