Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Nová láska tenisové komety Raducanuové? Sbalila miliardáře!

Autor: ptr

Sportovně neprožívá šťastné období, ale osobní život, to je jiná písnička. Tenisová hvězdička Emma Raducanuová (20) se kvůli zraněním propadá žebříčkem WTA stále níže, ale místo úspěchů na kurtu slaví úspěch na poli lásky. Nabrnkla si Carla Agostinelliho (22), který je synem miliardáře Roberta Agostinelliho (70).

Nový pár se pochlubil společnými fotkami na sociálních sítích a zdá se, že už spolu za krátký čas zcestovali pořádný kus světa. Oba se vyskytují na snímcích z hlavního města Mexika, Paříže nebo Londýna. A jak se vůbec dvojice seznámila? Všeobecně se předpokládá, že je spojuje postava Mathilde Favierové. Ta je matkou Carla, exmanželkou Roberta a také vedoucí PR oddělení ve společnosti Dior v Paříži. Mladá tenistka je pro změnu ambasadorkou této módní společnosti a tak je nasnadě, kde se dvojice potkala.

Kromě matky už se s Emmou setkala i Carlova sestra Heloise a proto se zdá, že je vztah dvojice opravdu vážný. Slavný pár byl navíc před pár dny přistižen u Agostinelliho bytu v hodnotě více než 55 milionů korun. Ten se nachází v Kensingtonu v západním Londýně a mladý zbohatlík ho má po pařížském sídle jako druhý domov.

Tenisové hvězdě Emmě Raducanuové se dvoří syn miliardáře.
Tenisové hvězdě Emmě Raducanuové se dvoří syn miliardáře.