Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Šafářová s Plekancem objevují krásy romantického ostrova: Mentální trénink!

Autor: TT

Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem na dovolené rozhodně nelenoší! Únik na Madeiru pojal »Pleky a spol.« tradičně velmi sportovně. Rodinka si trochu mákla a za odměnu se mohla pokochat dokonalým výhledem při náročných horských túrách po nejvýchodnější části ostrova Ponta de São Lourenço. Na vrcholky skal se s nimi podívaly také děti.

Madeira je učiněným rájem na zemi, díky čemuž patří mezi nejvyhledávanější turistické lokality po celý rok. Cestovatele na Ponta de São Lourenço láká rozmanitá horská krajina plná skal s krásným výhledem na moře, jež jsou pokryté nádhernou bylinnou vegetací.

Právě v této zemi zaslíbené nyní pobývá bývalá tenistka Lucie Šafářová se svým manželem Tomášem Plekancem , kteří nehodlají na rodinné dovolené pouze lelkovat v hotelu u bazénu, i když mají s sebou své ratolesti. Vedou totiž aktivní život, který se neobejde bez celé řady výletů a dobrodružství. Nevšední krásy si tak užívají na vlastní kůži i s dětmi na krku, kdy celá rodinka vyrazila na náročnou pěší túru po Ponta de São Lourenço.

O tyto rodinné zážitky se podělila sama tenistka na Instagramu, kam přidala sérii fotografií a videí z výšlapu, na kterých je vidět velice členitý kamenitý terén. Pohled na okolní krajinu vulkanického původu by méně otrlé rodiče snadno vyděsil, Plekancovi se ale ničeho jen tak nezaleknou!

Mluvící činka

Na vrchol skály Šafářová dokonce vyšplhala i s maličkým Oliverem v ergonomickém nosítku na děti, čímž se pochlubila na svém instagramovém profilu. „Zvládli jsme to až na vrchol. Ale neříkám už, že to není fuška,“ poznamenala vtipně tenistka ve svém příběhu.

Na další fotografii pak ukázala Tomáše Plekance i s malou turistkou Leontýnkou na zádech, jak sedí v krosně na dítě a pozoruje okolní svět ze zajímavější perspektivy. „Někdo to měl horší, ale v rámci tréninku. Jen tahle činka mluví nonstop, takže je to i mentální trénink,“ okomentovala fotku čtyřnásobná maminka. Více než Matyáš, Adam či nejmladší Oliver prý prozatím vystrkuje růžky právě Leontýnka, jediná holčička v domácnosti, která je podle slov rodičů „největší čertice“ ze všech sourozenců.

Na úplný závěr se Lucie zaradovala nad zdařeným výletem a ukázala celou rodinku po náročné túře, jak unaveně kráčí po horské stezce a vrací se domů. „Zvládli to všichni, takže bude dobrý spánek,“ narážela Šafářová na nesporný fakt, že po intenzivní fyzické aktivitě všichni bez problémů zaberou a celá rodinka bude dobře spát až do bílého rána.

Šafářová s Plekancem objevují i se svými dětmi krásy Ponta de São Lourenço, nejvýchodnější části ostrova Madeira.
Šafářová s Plekancem objevují i se svými dětmi krásy Ponta de São Lourenço, nejvýchodnější části ostrova Madeira.