Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pivo a šampíčko: Kamarádky Vondroušové ukázaly oslavu v zákulisí!

Autor: pl

Smutné období z loňska zapříčeněné zraněním a operací je pryč, je čas slavit! Markéta Vondroušová (24) oslavuje životní úspěch poté, co jako vítězka Wimbledonu pozvedla nad hlavu slavnou trofej Venus Rosewaterové. V hledišti ji během finále proti Uns Džábirové (28) hnaly kromě sestry, manžela a kouče také kamarádky, které to po duelu v zákulisí rozjely!

Jen, co je viděla, rozzářila se jako sluníčko. Markétu Vondroušovou čekalo po vítězném finále Wimbledonu kromě setkání s princeznou Kate také přivítání od svých milovaných kamarádek včetně sestry Julie, které se v oslavách rozhodně nedržely zpátky.

Jako třeba na záběrech z instastories, kde jedna z nich sdílela ono radostné přivítání. Kromě skupinové objímačky můžou sledující vidět i nemálo lahví od piva a šampaňského, které kamarádky Vondroušové drží v rukou.

To ostatně dokazuje i jejich fotka na ,,storíčku" další kamarádky, kde usměvavé pózují i s její sestrou Julií s lahvemi od piva v ruce. Jedno je tedy jisté. Vondroušová svým vítězným míčkem odstartovala pořádně divokou party, ke které navíc den po wimbledonském triumfu přibylo i první výročí svatby s manželem Štěpánem Šimkem.

Vondroušovou čekalo přivítání od sestry a kamarádek, které slavily s pivem a šampaňským v ruce
Vondroušovou čekalo přivítání od sestry a kamarádek, které slavily s pivem a šampaňským v ruce