Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Radost na hřišti, objetí v hledišti: Beckham slavil s Messiho manželkou

Autor: TT

Tuto velkolepou událost si nikdo nechtěl nechat ujít! Lionel Messi rozhodující brankou z přímého kopu rozjásal celičký stadion, včetně jeho manželky Antonelly a Davida Beckhama. Ti pak slavili jeho první gólový příspěvek v dresu Inter Miami ve vzájemném objetí!

Byla to premiéra jako hrom! Inter Miami porazil mexický klub CD Cruz Azul poměrem 2:1, o čemž rozhodl debutant Lionel Messi v samotném závěru duelu. DRV PNK Stadium navštívilo 20 512 diváků, kteří rozhodně neprohloupili, když si koupili lístek na utkání. Ztraceného času rozhodně nelitovalo ani 12,5 milionů lidí, kteří zápas sledovali u televizní obrazovky.

K vidění bylo mnoho pozoruhodných fotbalových okamžiků na hřišti, stejně tak zajímavé to ale bylo i v hledišti! V aréně se to jen hemžilo hvězdami, ať už šlo o basketbalistu LeBrona Jamese či o tenistku Serenu Williamsovou. Snad největší pozornost ale na sebe strhla Messiho žena Antonella Rocuzzová společně s Thiagem, Mateem a Cirem, kteří si užili v plných doušcích povedený debut svého slavného otce.

Radovat se mohl také menšinový majitel floridského klubu a bývalý anglický reprezentant David Beckham. Ten se dokonce musel bránit slzám dojetí, když argentinský šikula rozhodl o vítězství miamského celku v 94. minutě! Krátce po ukončení zápasu pak David se svou manželkou Victorií navštívil sektor pro rodiny hráčů, kde samozřejmě nechyběla početná Messiho familie.

Nejprve přišlo na řadu pár zdvořilostních polibků a poté i vřelé objetí mezi Antonellou a Beckhamovými. Na stadionu bylo mnoho očí, tudíž byl tento moment zaznamenán na kameru jedním z přítomných diváků. Video se rychle začalo šířit a téměř okamžitě se stalo virálním.

Další zápas v rámci takzvaného Leagues Cupu je poté na programu v noci z úterý na středu. Messi a spol. se střetne s georgijským klubem Atlanta United, jehož barvy hájí Thiago Almada, který byl součástí zlatého argentinského výběru z MS. Co přinese jeho druhé vystoupení na Floridě? Prosadí se znovu?

Messiho manželka Antonella a David Beckham slavili jeho premiérový gól za Inter Miami ve vzájemném objetí!
Messiho manželka Antonella a David Beckham slavili jeho premiérový gól za Inter Miami ve vzájemném objetí!