Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Dcera legendárního fotbalisty se rozhodně nestydí: Ukázala se bez podprsenky!

Autor: OB

Paul Scholes (48), který celou svou kariéru zářil v dresu Manchesteru United, se těšil velké popularitě u fanoušků svého týmu. Známou se stala také jeho dcera Alicia Scholesová (22), která v Londýně hraje netball za tým London Pulse. Její sláva však nepramení ze sportovních úspěchů, ale z provokativních fotografií, které sdílí na své sociální sítě.

Dcera hvězdného záložníka se těší velké oblibě ze stran mužů i žen. To potvrzují i čísla na jejích sociálních sítích. Na Instagramu nedávno překonala hranici statisíc sledujících a na TikToku se blíží hranici padesáti tisíc.

Na internetu na sebe poprvé upozornila, když v roce 2020 sdílela video, na kterém jí její otec kouše nehty na nohou. Tento příspěvek některé lidi znechutil a začali bývalého anglického reprezentanta napadat. Mnoho lidí však tuto kauzu bralo pozitivně a poukazovali na to, jak blízký a čistý vztah musí se svým otcem mít.

Od té doby je na sociálních sítích velmi aktivní a zaměřuje se na motivaci dívek a žen, které nejsou spokojené se svou postavou či vzhledem. Proti těmto problémům bojuje sdílením fotografií, na kterých ukazuje například akné nebo jizvy po zraněních. Zároveň je na těchto snímcích často pouze ve spodním prádle, což zároveň přitahuje na její profil i spoustu mužských fanoušků.

Naposledy sdílela fotku v koženém korzetu, pod kterým jí evidentně chybí podprsenka. Tím chtěla Alicia Scholes poukázat na to, aby se bez ní ženy nestyděly chodit, pokud jim je nepohodlná.

Alicia Scholes na vyzývavých fotkách
Alicia Scholes na vyzývavých fotkách