Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hororový pohled na dekolt hráčky vodního póla: Soupeřka ji podrápala!

Autor: OB

V Japonsku se právě blíží do finále ženské mistrovství světa ve vodním pólu. Mezi favoritky patřily hráčky Maďarska, které však po jednoznačných výkonech ve skupině, překvapivě vypadly ve čtvrtfinále. To dalo prostor vyniknout jiným týmům, mezi které patřila například reprezentace Austrálie, za které hraje i hvězda Tilly Kearnsová (22). Ta, se po zápase s Čínou pochlubila rozdrápaným hrudníkem.

Vodní pólo je odjakživa bráno jako velmi drsný a fyzicky náročný sport. V tomto případě už to však bylo moc. To dokazují i fotografie australské reprezentantky, která po posledním zápase ve skupině odcházela z bazénu s krvavými šrámy, které jí způsobila jedna z hráček Číny.

Fanoušci se pak na jejím profilu ptali, jestli je povolené hrát s dlouhými nehty. Kearnsová na otázku následně odpověděla na svém Instagramu. „Obyčejně jsou nehty hráček před zápasem kontrolovány. Tentokrát však kontrola neproběhla,“ uvedla australská reprezentantka.

„Miluji hrát proti Číně, absolutně to miluji. Jsou to mé oblíbené soupeřky,“ řekla se značně sarkastickým tónem ve videu, které následně natočila.

K videu se také vyjádřila australská legenda tohoto sportu, Dab Watsonová. „Sakra, doufám, že máš hodně jódové masti,“ vtipkovala olympijská vítězka z roku 2000, která zlatou medaili získala před domácím publikem v Sydney.

Přesto bude mít Kearnsová na utkání s jedním ze dvou asijských týmů na turnaji hezké vzpomínky, protože její tým dokázal Číňanky porazit o čtyři góly.

Australská hráčka vodního póla Tilly Kearnsová.
Australská hráčka vodního póla Tilly Kearnsová.