Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Messi neví co s penězi: Byl spatřen na prohlídce luxusní vily!

Autor: OB

Argentinská superhvězda Lionel Messi (36), byl spatřen společně se svou manželkou Antonellou (35) a nejstarším synem Thiagem (10) na prohlídce luxusní vily. Dům na jihu Floridy by mohl být jednou z dalších nemovitostí, vlastněnou nově zvoleným kapitánem Interu Miami, který po přestupu do nového týmu s investicemi rozhodně nezahálí.

Sedminásobný držitel zlatého míče vypadá po nedávném přestupu do Interu Miami velmi spokojeně. Při svém debutovém zápase vstřelil rozhodující gól v poslední minutě a okamžitě se stal miláčkem všech fanoušků. Život v nové zemi si evidentně užívá i jeho žena společně se třemi syny, kteří na každé fotce vypadají pozitivně a připraveni ho podpořit při každém utkání.

To dokázal i nejstarší syn Thiago, který měl na sobě v průběhu prohlídky nového domu dres se jménem svého otce. Vila se nachází ve městě Boca Raton, které je centrem businessu a patří mezi nejkrásnější místa na jižní Floridě.

Tento kousek by však nebyl první nemovitostí, kterou si Lionel Messi v Miami pořídí. V jeho vlastnictví už je luxusní byt, který si hvězdný útočník pořídil už v roce 2019. Ten stál devět milionů dolarů a nachází se v šedesáti patrové budově Porsche Design Tower, která je vzdálená jen půl hodiny cesty od jeho domácího stadionu.

K bytu patří ještě soukromá restaurace, terasa s výhledem na moře, kino a golfové hřiště. Cena tohoto hnízdečka pro hvězdného útočníka není problém, protože si v novém klubu za sezónu vydělá neuvěřitelných šedesát milionů dolarů.

Možná i proto se k němu na jeho americké štaci připojili bývalí kolegové z Barcelony, Sergio Busquets a Jordi Alba. Dalším Messiho následovatelem by mohl být Luis Suárez, který v nedávném rozhovoru řekl, že vždy snil o ukončení kariéry po boku svého argentinského přítele.

Lionel Messi se svou manželkou Antonellou
Lionel Messi se svou manželkou Antonellou