Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brady o zájezdu do Afriky: Chci být nejlepší verzí sebe sama

Autor: TT

Bývalý hvězdný quarterback coby filosof? Tom Brady po své dlouhé a nebývale úspěšné kariéře přemítá nad otázkami bytí, kdy ze sebe chrlí jedno moudro za druhým. Po návratu z dovolené na africkém safari říká, že mu cesta pomohla připomenout, o čem vlastně lidský život je.

Sedminásobný šampion Super Bowlu na svém Instagramu zanechal zprávu o trvalém dopadu, který na něm zanechala jeho návštěva kolébky života, kam zavítal se svými dětmi. Tom Brady ve svých 45 letech, které oslavil právě zájezdem do Afriky, prožívá jakýsi „mentální reset“! Ten podle jeho slov přišel v ten pravý čas, neboť před nedávnem započal další kapitolu svého života bez amerického fotbalu

„Jaký neuvěřitelný výlet na nejúžasnější kontinent – Afriku. Bylo to další připomenutí, že život je OPRAVDU o vztazích a vzpomínkách. Minulý týden mých narozenin jsem měl spoustu času přemýšlet a být vděčný za všechna ta neuvěřitelná požehnání,“ započal svůj příspěvek na oblíbené sociální síti.

„Nedokážu si představit, že bych vyrůstal jako chlapec v San Mateu, že bych se nakonec stal tím, čím jsem. Za prvních 45 let, co žiju, jsem toho zažil dost. Nejvíc miluji lidi, které mám. Sdílel jsem události, které nejvíce změnily život, s mými dětmi, rodinou a blízkými přáteli. Vy všichni jste toho tolik přidali k tomuto neuvěřitelnému dobrodružství,“ pokračoval ve svém poutavém výkladu jeden z nejlepších rozehrávačů v historii amerického fotbalu.

„Probudit se do východu slunce a nedotčených částí naší krásné planety. Být svědkem těchto zvířat v celé jejich kráse. Vidět, jak různí lidé žijí s opravdovou radostí a štěstím. To mi stále přináší skvělé životní lekce," rozplýval se Brady nad přírodními krásami a všemi obyvateli afrického kontinentu.

„Každý, kdo mě zná, ví, že miluji citáty. Mám na mysli hned dva, kterými chci začít tuto další kapitolu. Mají pro mě hluboký význam a možná se vám budou líbit také,“ vyťukal na klávesnici Brady a pokračoval dále.

„Život, který vedeš, je lekce, kterou učíš" a ​​„Když tady nebudu pro sebe, kdo tu bude pro mě? Pokud zde nejsem pro ostatní, čím jsem?“ – takovými mantrami a životními moudry se nyní hodlá bývalá hvězda NFL řídit den co den. „Mám je v hlavě už nějakou dobu a budu je na této cestě životem nosit s sebou“, pokračoval dále bývalý hráč NFL. Přinesou mu štěstí a klid v duši?

„Děkuji vám všem za vaši lásku a podporu v uplynulých 45 letech. Následující dny beru jeden po druhém a zaměřuji se na to, abych byl svým nejlepším já pro mě i okolí. Žiju život bezúhonně a účelně,“ uvedl Tom Brady na závěr ke své „duchovní“ cestě do Afriky, která mu přinesla mnoho ponaučení a poznání.

Příspěvek samozřejmě neunikl pozornosti dalších celebrit a osobností všeho druhu, kdy jeho výlet a myšlenky ocenila například bývalá žena Gisele Bündchenová či Didier Drogba, někdejší kanonýr fotbalové Chelsea.

Sebereflexe bývalého špičkového sportovce přichází uprostřed velkých změn v Bradyho životě! Nejprve se rozvedl s již zmíněnou Gisele, poté odešel do fotbalového důchodu a nyní prý randí s topmodelkou Irinou Shaykovou. Ta se sice jeho afrického tripu nezúčastnila, ale pokud se budou vídat i nadále, lze s jistotou říci, že Irina může očekávat úplně nového Bradyho.

Brady v Africe objevil sebe sama!
Brady v Africe objevil sebe sama!