Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Románek legendy NFL Bradyho s bývalkou Ronalda: Překvapivá reakce exmanželky!

Autor: pl

Tak už je to oficiální! Tom Brady (45), který ještě minulou sezonu řádil v NFL, má novou lásku, supermodelku Irinu Shaykovou (37), která v minulosti chodila například s jedním z nejlepších fotbalistů historie Cristianem Ronaldem (38). S informací přišel americký web TMZ. Co na to krásná Tomova ex Gisele Bündchenová?

Hvězdný pár měl strávit společný víkend v Los Angeles poté, co se poprvé setkali na svatbě miliardáře Joea Nahmada. Irina ale nebyla jediná, která nahodila udičku. Kromě ní se pokoušely slavného sportovce během veselky sbalit i další modelky, ale neuspěly.

Jak to nese Bradyho bývalá manželka Gisele? Podle zdroje, který má k rodačce z Brazílie blízko, Bradyho nový vztah očekávala. Některé zdroje sice v minulých dnech uvedly, že Bündchenová není se vztahem Bradyho a Iriny spokojená, nicméně lidé z Giselina okolí tohle jasně vyvrací.

„Proč by neměla být za Toma šťastná? Rozvedla se s ním. Gisele jen prospěje, že se Brady v životě posunul dál,“ citoval nejmenovaný zdroj web TMZ. Zároveň dodal, že Gisele se s Irinou zná díky modellingu už léta, ovšem kamarádky prý nejsou. Žádná nenávist ale mezi nimi nepanuje. Kdykoliv se ty dvě setkaly, chovaly se prý k sobě vždy srdečně.

A co milostný život samotné Gisele? V průběhu rozvodového řízení trávila až podezřele moc času v přítomnosti svého trenéra jiu-jitsu Joaquima Valenteho. Lidé z jejího okolí ale uvedli, že se mezi nimi nic vážnějšího neděje. Tom je tak z hvězdné dvojice první, kdo se v randění oficiálně posunul dál. A jeho bejvalka to evidentně nese víc než dobře.

Tom Brady a Irina Shayková se poprvé setkali na svatbě miliardáře Joea Nahmada. Nyní podle všeho strávili společný víkend v Los Angeles.
Tom Brady a Irina Shayková se poprvé setkali na svatbě miliardáře Joea Nahmada. Nyní podle všeho strávili společný víkend v Los Angeles.