Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Vítěz Super Bowlu byl zatčen: V ukradeném autě vezl zbraně a lysohlávky!

Autor: TT

Počátkem tohoto týdne byla v Severní Karolíně zatčena někdejší hvězda NFL! Bývalý cornerback Bashaud Breeland čelí obvinění z držení odcizeného vozidla, střelných zbraní a ilegálních drog. Informovala o tom televizní stanice WBTV.

Podle spisu tamního okresního policejního oddělení Bashauda Breelanda zatkli v toto pondělí odpoledne ve městě Charlotte v Severní Karolíně, v úterý brzy ráno byl umístěn do věznice okresu Mecklenburg. Je obviněn z několika závažných trestných činů, jako je držení odcizeného motorového vozidla, neoprávněná výměna SPZ či přechovávání drog a kradených střelných zbraní.

Policie kromě dvou automatických útočných pušek AK-47 a dvou AR-15 zabavila přes 2 kilogramy marihuany a 62 gramů lysohlávek, které Breeland převážel v kradeném SUV značky Mercedes-Benz.

Warner Bros TV pak uvádí, že bývalý obránce složil kauci 30 000 dolarů (v přepočtu přibližně 660 000 korun českých) asi hodinu poté, co byl zatčen. Přesto není z nejhoršího venku, neboť bude muset vše vysvětlit u okresního soudu. Již dříve měl problémy se zákonem, v roce 2020 byl obžalován z kouření marihuany na veřejnosti, přičemž ještě kladl odpor při zatýkání. To současnou situaci bývalého fotbalisty značně komplikuje! 

Breeland prošel jako řada dalších hráčů univerzitním fotbalem. Po svém draftování v roce 2014 odehrál v lize 8 sezón za Washington Redskins, Green Bay Packers, Minnesotu Vikings a Kansas City Chiefs, kdy s posledně jmenovaným týmem dokonce vyhrál Super Bowl LIV. Celkem nastoupil do 107 utkání NFL, ve kterých zaznamenal 439 obranných zákroků, 16 zachycených přihrávek a 10 vynucených fumblů. V lize tedy zanechal nemalou stopu!

Breeland měl problémy se zákonem již dříve! V roce 2020 byl obžalován z kouření marihuany a odporu při zatýkání.
Breeland měl problémy se zákonem již dříve! V roce 2020 byl obžalován z kouření marihuany a odporu při zatýkání.