Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Krvavá řež v restauraci: Muž dostal nakládačku kvůli snímkům Messiho

Autor: TT

Pěsti létaly vzduchem! V divoké šarvátce v japonském steakhousu Gekkō v Miami hrál hlavní roli Lionel Messi, jeho žena Antonela i manželé Beckhamovi. Pro jednoho z účastníků konflikt nedopadl zrovna nejlépe! Muž byl prý krvavě zbit ochrankou, neboť se údajně snažil tajně vyfotit fotbalovou superstar.

V luxusní miamské restaurace Gekkō se strhla ošklivá mela za účasti Lionela Messiho, Davida Beckhama a jejich rodinBritský deník Daily Mail přinesl exkluzivní záběry, na nichž je vidět nejen děsivě zakrvácený a značně otřesený muž, ale i Victoria Beckham s dvanáctiletou dcerou Harper, jak mizí pryč do bezpečí v doprovodu ochranky do přistaveného SUV. Další videa z místa činu pak kolují celičkým internetem.

Potyčku měl podle všeho započít neukázněný host, který si chtěl tajně vyfotit Messiho ve společnosti dalších známých tváří. Přítomná ochranka ho prý za toto narušení brutálně zbila až do krve, přičemž se ji návštěvník údajně snažil přesvědčit, že fotil pouze oslavu narozenin své vlastní dcery.

„Vrhli se na nás, vyhodili mě a udeřili do obličeje jen proto, že můj kamarád chtěl fotku se svou ženou, nikoliv s Beckhamem nebo s Messim,“ popisoval přítel napadeného muže, jak k šarvátce vlastně došlo. Podle zástupce restaurace, kterou vlastní portorický rapper Bad Bunny, však bylo vše zcela jinak a bodyguardi ve skutečnosti nijak nepochybili.

„Jeden opilý host vytrvale fotil ostatní hosty a byl požádán, aby přestal. Nadále pokračoval ve snímání, v důsledku čehož byl v klidu eskortován z areálu," vyjádřil se mluvčí podniku. Ten rovněž tvrdí, že se muž nechtěl nechat vyhodit a opakovaně se vracel zpět, načež začala být ochranka ostřejší. Na čí straně je však pravda? Na to musí nyní přijít příslušné orgány v Miami!

Lionel Messi se svou ženou zažil hrůznou večeři! Strhla se mela!
Lionel Messi se svou ženou zažil hrůznou večeři! Strhla se mela!