Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Těhotná žena gólmana Saláka: Zdravotními trablemi vyděsila fanoušky!

Autor: OB

Bývalý reprezentační brankář Alexander Salák a jeho žena Míša se brzy dočkají šestého potomka. Teď ale Sašova žena pořádně vyděsila fanoušky! Na sociálních sítích totiž přiznala, že ji trápily zdravotní problémy a tak se příznivci slavného páru strachovali, jestli je miminko v pořádku.

Michaela Saláková čeká se svým manželem Alexanderem již šesté dítě a nejen díky svým zkušenostem s těhotenstvím a výchovou dětí si její příspěvky na sociálních sítích oblíbila velká spousta žen.

Nastávající šestinásobná maminka však nyní své fanynky pořádně vystrašila. Sdílela fotografii, na které leží v posteli a přidala k ní také popisek, který od těhotné ženy zní na první pohled dost děsivě. Po návštěvě slavného fast foodu totiž měla zdravotní trápení. „To byla noc. A prý nejsme jediní, kdo se přiotrávil. Já to říkám pořád, byla to jen otázka času,“ napsala na svůj profil s tím, že tahle volba byla špatný nápad.

Její obdivovatelky se okamžitě začaly ptát na zdravotní stav miminka a bály se, aby pár dní před porodem tato otrava nemohla způsobit komplikace. Saláková však své fanynky uklidnila, že kromě žaludeční nevolnosti jsou ona i dítě v pořádku.

Odpočinek v posteli a zeleninový vývar Míši ale pomohly se dostat zpátky do formy. „Tak trošku příprava na šestinedělí. Sice bych teď raději prala, uklízela a to ležení v posteli mě dost brzdí, ale jsem ráda, že jsem ráda, protože tato otrava je mazec,“ napsala k obrázku polévky.

Michaela Saláková si návštěvou fast foodu přivodila zdravotní potíže
Michaela Saláková si návštěvou fast foodu přivodila zdravotní potíže