Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Žena Vladimíra Sobotky v slzách: Odešla parťačka, která ji vedla k oltáři!

Autor: sm

Manželka hokejisty Vladimíra Sobotky smutní. Do psího nebe odešla její čtyřnohá parťačka, která Nicole Sobotkovou během jejího života doprovázela i v těch nejdůležitějších chvílích. O tom, jak speciální místo v jejím srdci tato fenečka měla, svědčí i fakt, že ji vedla ke svatebnímu oltáři!

„Dnes má náš Cicero 11. Narozeniny. A dnes nás opustila naše Lilka,“ smutnila Sobotková ve čtvrtek na sociálních sítích u fotky, kde evidentně fenečka cestuje v autě ve svém pelíšku mezi dětmi. „Jako kdyby mi umřelo dětství,“ popsala své pocity, které jsou bezesporu blízké komukoliv, kdo přišel o domácího mazlíčka.

Fenečka se ostatně postarala o roztomilý moment během Nicolina velkého dne: „Lilka mě totiž vedla k oltáři,“ napsala Sobotková k videu, kde pejsek roztomile cupitá uličkou po boku Nicole a jejího tatínka, veleúspěšného fotbalisty Jiřího Novotného.

Svatba, na které byla i milovaná fenečka přítomna, proběhla v roce 2021 v areálu Dvůr Perlová voda, který sídlí v Kostelci nad Ohří. Na veselce tehdy nechyběla řada slavných sportovců, včetně tehdejších Sobotkových spoluhráčů Alexandra Saláka, Lukáše Rouska nebo Michala Řepíka.

Nicole Sobotková se srovnává s odchodem milované fenečky Lilky
Nicole Sobotková se srovnává s odchodem milované fenečky Lilky