Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rodina gólmana Saláka se rozrostla: Dojemné vyznání!

Autor: OB

Bývalý reprezentační brankář Alexander Salák (36) se konečně dočkal. Jeho manželka Míša (37) ještě stihla v porodnici oslavit své narozeniny a krátce poté přivedla na svět čtvrtého syna, šestého společného potomka celkově. K emotivnímu okamžiku se český gólman vyjádřil na svém Instagramu.

A rodinka je v plném počtu! Michaela Saláková o víkendu porodila šestého potomka a společně s manželem Sašou budou mít o další zábavu postaráno. Na Marvina, jak slavný pár svého dalšího syna pojmenoval, totiž doma čeká pět sourozenců.

Zkušená maminka, si první porod vyzkoušela ještě v USA, když její manžel oblékal dres Chicaga Blackhwaks. Po Frederickovi se v Petrohradu následně narodil Sebastian se sestřičkou Beatrice Annou a poslední tři přírůstky do rodiny, Charlotte Miu, Benjamina Huga a právě Marvina přivedla na svět v Praze.

„V 18:05 se nám narodil naprosto překrásný dokonalý chlapeček. Milujeme Tě, Marvínku, a slibujeme, že Ti budeme těmi nejlepšími rodiči,“ napsala hrdá maminka na adresu novorozeného syna u společné fotky.„Byl to naprosto překrásný vysněný porod. Stále jsem jako ve snu a nevěřím, jak moc přenádherný Marvínek příchod na svět měl. Jestli jsem si přála krásný a bezbolestný porod, dostala jsem mnohem víc.. Děkuju," dodala Míša.

Alexander Salák samozřejmě s vyjádřením nemohl otálet a na Instagramu popsal své pocity u fotky s bříškem své manželky. „Porod… někde jsem slyšel, že se dá přirovnat k deseti hokejovým zápasům hraných po sobě. Takové fyzické vypětí žena musí zvládnout. A samozřejmě mnohem víc. Máte můj obdiv,“ vyjádřil Salák v příspěvku úctu všem ženám. O to větší hrdinka musí být v jeho očích manželka Míša, která má za sebou takových porodů dokonce šest! A jak po oznámení posledního těhotenství přiznala, další už není v plánu... 

Alexander Salák se emotivně vyjádřil k porodu své manželky
Alexander Salák se emotivně vyjádřil k porodu své manželky

Témata:  rodinaInstagramAlexander Salák