Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Eliáš vzal rodinu na dovolenou: Návrat na místo činu!

Autor: TT

Bývalý útočník NHL je zpátky v zámoří! Tentokrát ale Patrik Eliáš (47) nevyrazil za hokejem. Spolu s manželkou Pestrou a dvěma dcerami Sophii a Kailou Patricií se rozhodli Ameriku procestovat. A byla to pořádná jízda, při které rodina třebíčského rodáka navštívila například Velké jablko i nejstarší město USA. Americké dobrodružství si navíc užil i čtyřnohý mazlíček!

Poslední zápas v NHL odehrál Patrik Eliáš (47) v dubna 2016 a od té doby si užívá zaslouženého hokejového důchodu s výjimkou dvouletého působení u české reprezentační dvacítky. Nyní vzal bývalý hokejový centr svou manželku a dvě dcerky do Ameriky, aby společně objevovali krásy východního pobřeží.

Nejprve přišla na řadu návštěva New Yorku a New Jersey, kde Eliáš strávil takřka polovinu svého života. O průvodce tak bylo postaráno! Rodina se projela metrem i obojživelným mikrobusem, díky čemuž načerpala nezaměnitelnou atmosféru obou měst.

Poté se vydali na přibližně čtyřhodinovou jízdu autem do Bostonu a cestu si užil také jejich pejsek, který z okénka vozu pozoroval rychle se mihotající okolí. A aby mu přitom nic nevletělo do očí, měl na čumáku nasazené sluneční brýle. Jakmile dorazil Eliáš s rodinou na místo, prozkoumali historické centrum města, které je plné památek. Rodina bývalého hokejového útočníka se zastavila například i u známé Harvardovy univerzity, kde si výletníci pořídili hned několik společných momentek z kampusu.

Návrat na stará známá místa si tak bývalý hokejový reprezentant evidentně užívá plnými doušky.

Patrik Eliáš vzal svou manželku, dvě dcerky i pejska do Ameriky, aby společně objevili krásy východního pobřeží.
Video se připravuje ...

Patrik Eliáš vzal svou manželku a dvě dcerky do Ameriky, aby společně objevili krásy východního pobřeží.
Patrik Eliáš vzal svou manželku a dvě dcerky do Ameriky, aby společně objevili krásy východního pobřeží.