Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Jágr se pustil do sudího: To si dělá p*del!

Autor: pl

Bodovali potřetí v řadě, ale i přesto někteří pociťuji hořkou pachuť. Řeč je o hokejistech Kladna, kteří se na ledě Mladé Boleslavi postarali o první tříbodové vítězství v sezoně, když vyhráli 4:3. Legendárního Jaromíra Jágra (51) ale jeden moment v duelu pořádně naštval! Na sociálních sítích dal potom průchod svým emocím, za což mu teď hrozí postih...

Běžela 26. minuta utkání, když se útočník ve službách Kladna Eduards Tralmaks (26) hnal za branku soupeře, aby získal odražený puk, ale v tom to přišlo. Lotyšský forvard zavadil mimo brankoviště o mladoboleslavského brankáře Jana Růžičku (26), přičemž lehce strčil do obránce Davida Bernada (29).

To stačilo rozhodčímu Jakubu Šindelovi (37) k tomu, aby Tralmakse vyloučil. Minutu nato snížil obránce Filip Pyrochta (27). Majitel kladenského mančaftu Jaromír Jágr si pak postěžoval na sociální síti. „Vyloučení Edy, to si dělá rozhodčí p*del,“ soptila legendární „osmašedesátka“ na Facebooku v komentářové sekci u příspěvku sestavy Rytířů. Zadělal si tím ale Jágr na problém?

V zápise o utkání byl totiž uveden jako funkcionář, ovšem zákaz hodnocení výkonů sudích v den střetnutí platí nejen pro hokejisty a kouče, ale také pro funkcionáře. Své o to ví například generální manažer Olomouce Erik Fürst nebo majitel Vítkovic Aleš Pavlík, kteří za své výroky loni obdrželi pokutu. Bude tedy zajímavé sledovat, jestli bude mít Jágrův výrok dohru.

Legendární »osmašedesátka« se rozhodně nedržela zpátky
Legendární »osmašedesátka« se rozhodně nedržela zpátky