Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pastrňák má o motivaci postaráno: Střílí góly s věnováním!

Autor: TT

Nepovedená koncovka v nedávném domácím zápase proti Kačerům vyvolala ve fanoušcích bostonský Medvědů hrůzné vzpomínky na překvapivé vypadnutí s Pantery z Floridy v loňském play-off. Po osobní stránce si ale David Pastrňák (27) nevedl vůbec zle. Nejlepší tuzemský hokejista má totiž speciální osobní talisman pro štěstí!

Ze zámoří letos v červnu dorazila krásná novina – český ostrostřelec David Pastrňák (27) se stal rodičem! Sladění práce a péče o dítě je (nejen) pro profesionálního hokejistu téměř nadlidský úkol, avšak havířovský rodák to vzal jedním tahem. Jeho švédská snoubenka Rebecca (28) tak vyrazila do TD Garden, domovské arény Bostonu Bruins, aby zde podpořila svého manžela přímo v akci i s pár měsíční dcerkou Freyou Ivy v náručí.

Jejich malý uzlíček štěstí pochopitelně starostlivá maminka opatřila sluchátky proti hluku, aby se maličké nikterak nepoškodil sluch. Společně pak sledovaly počínání tatínka během rozbruslení, který za svými holkami přijel k mantinelu, aby jim zamával a strávil s nimi alespoň trochu času, než započne jeho domácí zápas proti Anaheimu Ducks.

Nad krásnou rodinnou chvilkou roztáli i ti nejtvrdší a nejcyničtější hokejoví příznivci na platformě X a dalších sociálních sítích. Sám Pasta sklidil též velkou pochvalu za svůj příkladný rodičovský přístup, zejména tedy od něžného pohlaví. „Je to ten nejsladší táta,“ rozplývala se fanynka nad asistentem kapitána Bruins.

Ačkoliv zaznamenal povedený večer z hlediska individuálních statistik korunovaný gólem a asistencí, možná i díky přítomnosti svého roztomilého »maskota«, po trestuhodně zahozeném závěru nemůže být elitní český křídelník spokojený s konečným výsledkem a ani s výkonem svého týmu. Ještě v 59. minutě vedli Medvědi dvougólovým rozdílem, přesto se Kačerům povedlo duel zdárně otočit a nakonec vyhrát 3:4 v prodloužení. Ze 32 týmů NHL si tak v nové sezoně drží neporazitelnost už jen obhájce titulu z Las Vegas.

Pastrňák má o motivaci postaráno… Střílí góly s věnováním!
Pastrňák má o motivaci postaráno… Střílí góly s věnováním!