Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Cibulková po radikálním rozhodnutí: Zásadní krok!

Autor: pl

Za svou profesionální sportovní kariéru měla před sebou mnoho tenisových výzev, které zdolala. Raketu už ale Dominika Cibulková (34) pověsila na hřebík. Zaměřila se tedy na výzvy v osobním životě. Jednu pořádnou si slovenská extenistka vymyslela před pár týdny. Chce totiž výrazně zhubnout! Nyní sympatická blondýnka prozradila, jak na tom zatím je.

Zhubnout dvaadvacet kilo v následujících osmi měsících. Přesně takový je plán někdejší tenistky Dominiky Cibulkové, který zveřejnila na sociální síti v průběhu října. Po čtrnácti dnech se bývalá světová čtyřka rozhodla zjistit, kolik kil už shodila.

„A jde se na první vážení. Dva týdny za mnou,“ napsala Cibulková na instastories k fotce ve výtahu. Následně oznámila svým sledujícím, kterých má na instagramu téměř půl milionu, že už má proces za sebou. „Tak dámy a pánové, je to tu!“ připsala.

V následujícím storíčku už příznivcům odhalila, jak na tom po dvoutýdenním hubnutí je. „Já dnes, já před dvěma týdny,“ uvedla Cibulková k dvěma obrázkům, na kterých je ukázán její progres. A kolik kil se vlastně zbavila? „Mínus 3 kilogramy!!!“ radovala se nadšeně finalistka Australian Open 2014. Začátek má tedy Cibulková velice slušný. Pokud to takhle půjde dál, bude rodačka z Bratislavy příští červen přesně na své vysněné váze!

Slovenská extenistka Dominika Cibulková se odhodlala k velké výzvě
Slovenská extenistka Dominika Cibulková se odhodlala k velké výzvě