Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Extenistka Cibulková to na dámské jízdě roztočila: Odhodila zábrany! Alkohol tekl proudem

Autor: pl

Od doby, co se jí narodilo druhé dítě v podobě dcery Niny, má Dominika Cibulková rodičovských starostí až nad hlavu. Kromě ní se musí bývalá tenistka starat ještě o jejího staršího brášku Jakuba (3). Dámská jízda ve Francii po boku kamarádek tak přišla vhod. A že to holky rozjely!

Město, které je celosvětově známo jako dějiště jednoho z nejslavnějších filmových festivalů, na kterém se pravidelně objevují ty největší filmové hvězdy. Přesně takovou reputaci má francouzské město Cannes, kam nedávno vyrazila Dominika Cibulková, nejúspěšnější slovenská tenistka v historii. Nevyrazila ale sama. Společně s ní odcestovaly i kamarádky. Dámská jízda tak mohla naplno vypuknout.

Doprovod jí například dělaly dámy Bronislava Borovičková (43), bývalá basketbalistka, nebo podnikatelka Natália Selveková. ,,Tohle je zábava, kterou hledám," napsala někdejší světová čtyřka na instagramu.

Společně vyrazily na jachtu, neustále se smály a s chutí si také zatancovaly. Mimo jiné si pořádně vyhodily z kopýtka na luxusní párty, kde tekl alkohol proudem. Podle fotek, které Cibulková zveřejnila na sociální síti, to byla zkrátka ideální dámská jízda tak, jak má být.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková vyrazila s kamarádkami na dámskou jízdu do Francie
Bývalá tenistka Dominika Cibulková vyrazila s kamarádkami na dámskou jízdu do Francie