Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Cibulková se pustila do radikální proměny: Kolik chce zhubnout?

Autor: pl

Příští měsíc uplynulou už čtyři roky od momentu, kdy tenistka Dominika Cibulková (34) ukončila svou hvězdnou kariéru. Od té doby porodila dvě děti a přibrala pár kil navíc. Nyní se ale sympatická Slovenka rozhodla pro razantní změnu!

Čeká ji velká výzva. Dominika Cibulková, někdejší tenistka světového formátu, se rozhodla pro radikální změnu. Svým sledujícím na sociální síti oznámila, že v horizontu několika měsíců hodlá výrazně ubrat na váze. „Je to pro mě velká věc. Jdu s kůží na trh a rozhodla jsem se, že během následujících měsíců se chci vrátit zpět do formy. V dalších osmi měsících chci zhubnout 22 kilo,“ oznámila bratislavská rodačka ve videu na instagramu.

Kromě toho Cibulková uvedla, že hodlá svou proměnu postupně na sociální síti dokumentovat. Hlavní důvod je ten, aby tím motivovala lidi, kteří chtějí shodit pár přebytečných kil, ovšem doposud se k tomu neodhodlali. „Pokud to pomůže byť jen jedinému člověku, bude to pro mě úspěch,“ přiznala někdejší čtvrtá hráčka světa. „Sport mě naučil disciplíně a pevné vůli, kterou chci využít k dosažení tohoto cíle. Chci se znovu líbit sama sobě,“ dodala na závěr.

Cibulková přesedlala v posledních letech z role tenistky na roli maminky. Před třemi lety se jí narodil syn Jakub (3) a letos v březnu přivítala na světě dcerku Ninu. Obě děti se narodily v luxusní klinice ve Vídni. Své ratolesti vychovává společně se svým dlouholetým manželem Michalem Navarou, za kterého se provdala v roce 2016.

Slovenská extenistka Dominika Cibulková se odhodlala k velké výzvě
Slovenská extenistka Dominika Cibulková se odhodlala k velké výzvě