Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Cibulková na luxusní dovolené: Manželovi v exotickém ráji nachystala překvapení!

Autor: TT

Umí si užívat! Někdejší slovenská tenistka Dominika Cibulková (34) vyrazila se svou rodinou za rekreací na Maledivy do pětihvězdičkového hotelu. Zde si užívají blahobytného přepychu, azurového moře a panenské přírody, ve které oslavili důležitý den!

Slovenská kráska si potrpí na ty nejkvalitnější služby pro sebe a své nejbližší. Koneckonců, díky úspěšné profesionální kariéře si to může dovolit, kdy ve své době patřila k nejlépe placeným tenistkám planety. Tentokrát Dominika Cibulková (34) se svým manželem Michaelem Navarrou, s prvorozeným synem Jakubem i s malinkou dcerou Ninou navštívila malebný resort Cheval Blanc Randheli na Maledivách, kde jedna noc vychází na zhruba 80 tisíc korun.

Nejmenší asijská země je učiněným exotickým rájem. Maledivské souostroví čítá přes tisícovku ostrovů s rozmanitou a téměř nedotčenou přírodou, které jsou plné chlebovníkových a palmových hájů a jejich břehy jsou lemovány nádhernými písčitými plážemi a průzračnými lagunami s blankytně modrým mořem. Taková nádhera přímo vybízí ke zvláštním příležitostem všeho druhu, ať už jde kupříkladu o různé oslavy, zásnuby či jiné důležité životní momenty a etapy.

A protože si Cibulková ráda své blízké hýčká, i na dovolené připravila s osobitým humorem pro svého muže narozeninové překvapení. U jeho lehátka tak čekaly nafouknuté balónky v klasickém oválném designu i v podobě lesklých stříbrných koníků, což řádně zdokumentovala na svých sociálních sítích. „Aby se náš tatínek cítil výjimečně,“ zavtipkovala si na svém Instagramu.

Starostlivá maminka a manželka tedy i nadále udržuje nastolený trend v pořádání všemožných událostí od A až do Z, od rozličných rodinných oslav až po nedávné křtiny Niny. A vzhledem ke vkusnosti a promyšlenosti do posledních detailů od fanoušků sklízí samou pochvalu!

Dominika oslavila narozeniny svého manžela na exotické dovolené
Dominika oslavila narozeniny svého manžela na exotické dovolené