Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Další smrt v rodině hokejisty Klímy! Dojemné vyznání do nebe

Autor: pl

Letošní rok je pro rodinu Klímových opravdu smutný. Začátkem května tento svět opustil Petr Klíma (†58), který v nejlepších letech válel v NHL. Nyní jeho někdejší manželka Irena odhalila další úmrtí v rodině!

A kdo že to vlastně v rodině slavného hokejisty Petra Klímy zemřel? Svět opustil jeho bývalý tchán. O úmrtí svého otce informovala Irena na sociální síti. „Táta…důvod, proč jsem na tomto světě. Pedo…důvod, proč jsem mámou,“ napsala Irena na instagram k fotkám svého táty a Petra Klímy. „Miluju vás oba,“ dodala dojemné vyznání do nebe.

Smrt otce Ireny zasáhla i Marii-Pier, manželku hokejisty Kevina Klímy, který tak přišel o dědečka. „Jsem ráda, že jsme pořídili tento společný snímek, abychom si mohli připomínat, jak skvělý člověk to byl,“ přidala Marie-Pier k fotce na instastories.

Nyní už je v nebi společně se svým zeťákem, který v nejlepší hokejové lize světa odehrál celkem 786 zápasů. Petra Klímu měli podle informací iSport.cz najít 4. května v jeho chomutovském bytě bez známek života.

Zemřel tchán legendárního hokejisty Petra Klímy (†58)
Zemřel tchán legendárního hokejisty Petra Klímy (†58)