Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vondroušová si užívá na Maledivách: Díky tenisu má luxus zdarma? Šťastné dítě!

Autor: as

Má za sebou luxusní sezonu, a tak si i s manželem užívá luxusní dovolenou. Wimbledonská šampionka Markéta Vondroušová (24) tráví čas na Maledivách. Jenže kromě koupačky hraje i tenis. Musí...

Tohle je ta opravdová slast! „Šťastné dítě,“ komentovala Maky své nynější rozpoložení. Už týden se cachtá v Indickém oceánu, chlubí se fotkami v bikinách. „Jsem spálená, sluníčko tu svítí až moc,“ vzkázala česká hvězda s tím, že jí z těla zmizela neopálená bílá místa schovaná při tenisu pod tílkem a šortkami. „Jo, asi tak na měsíc,“ smála se.

Vyrazila do pětihvězdičkového resortu The Ritz-Carlton Maldives na ostrůvku Fari, kde jedna noc stojí až sto tisíc korun! Pro Vondroušovou žádný problém, vždyť si letos na turnajových prize money vydělala sto milionů hrubého.

Animátorka

Navíc jistě dostala výraznou slevu, dokonce má dost možná celý pobyt úplně zadarmo! Součástí areálu je totiž i tenisový kurt, na který Markéta vyrazila. Potrénovat? Ne, zahrát si s hotelovými hosty!

„Minulý týden jsme byli poctěni exkluzivním tenisovým zážitkem s wimbledonskou šampionkou a světovou šestkou. Naši hosté měli jedinečnou příležitost získat nezapomenutelné zážitky v přítomnosti tenisové legendy,“ informoval hotel a přidal video, jak si »animátorka« Maky pinká s dovolenkáři. Ta jej, dost možná povinně, na Instagramu sdílela.

Pro Vondroušovou ale žádný problém, za tu chvilku pinkání to stálo. Být šampionkou se prostě vyplatí.

Vondroušová si užívá dovolenou na Maledivách
Vondroušová si užívá dovolenou na Maledivách