Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Salák pobavil fanoušky: Žert o jméně nejmladšího syna!

Autor: OB

Český hokejový brankář Alexander Salák (36) se před dvěma měsíci stal šestinásobným tatínkem. Společně se svou manželkou Michaelou Salákovou (37), se rozhodli nový přírůstek do rodiny pojmenovat Marvin a bývalý reprezentant nyní na Instagramu prozradil, co se mu při výběru jména honilo hlavou.

Rodák ze Strakonic, který značnou část kariéry strávil v ruské KHL, je známý tím, že svým dětem vybírá netradiční jména. Bráchové Frederick (11), Sebastian (10) a Benjamin Hugo (2) jsou tím, stejně jako sestřičky Beatrice Anna (7) s Charlotte Miou (8), jasným důkazem a jinak tomu nemohlo být ani u nejmladšího potomka.

Když společně s manželkou Michaelou začali poprvé přemýšlet nad jménem Marvin, bývalé reprezentační jedničce se v hlavě okamžitě objevila pasáž ze známého filmu. Stejné jméno totiž nosil zloděj, který ve filmu Sám doma pronesl dnes již ikonickou hlášku, „Harry, jdu do baráku!“

„Ok, druhému zloději sice říkali Marv, ale tahle hláška byla první věc, která mě napadla, když jsme začali zvažovat jméno Marvin,“ napsal Salák na Instagramu k fotografii nejmladšího syna, u jehož hlavičky byla vložena bublina, právě s hláškou jeho jmenovce.

Další podobné příběhy nás však v budoucnu už nejspíše nečekají. Po narození Marvínka totiž pár oznámil, že byl chlapeček jejich posledním narozeným následovníkem.

Alexander Salák prozradil, co se mu při výběru jména pro nejmladšího syna honilo hlavou
Alexander Salák prozradil, co se mu při výběru jména pro nejmladšího syna honilo hlavou